Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
ahojte, ak je tu niekto ochotný a viem mi povedať ako sa dostanem do Tokia pripadne vie mi opísať čo všetko mám preto spraviť budem rad..ale by som ochotne aj prial kto ma cestu tam ..proste chcem zmenu a hladam možnosti…dakujem…
Zkušenosti čtenářů
Hana
Minulý rok jsem letěla do Moskvy a z Moskvy rovnou do Tokia s Aeroflotem. Pokavaď tam chceš pobýt delší dobu a cestovat po Japonsku, je dobré mít Railpass než si kupovat samostatné jízdenky. S ubytováním není problém, poradí ti na informacích, ale nejschůdnější jsou hostely.
Josef
Ubytovani je docela problem ! Hostely jsou od 1000kc vyse a nejsou uplne vsude. Pokud si koupite ten rail Pass, tak jen porad jezdite aby se vam vyplatil !
Ivan
ja myslel, ze tam chce natrvalo..
A hostely prd..pekne internet kavarny za 10$ a k jidlu rice and beef za 3$.. a budget traveling muze zacit.))
Minulý rok jsem letěla do Moskvy a z Moskvy rovnou do Tokia s Aeroflotem. Pokavaď tam chceš pobýt delší dobu a cestovat po Japonsku, je dobré mít Railpass než si kupovat samostatné jízdenky. S ubytováním není problém, poradí ti na informacích, ale nejschůdnější jsou hostely.
Ubytovani je docela problem ! Hostely jsou od 1000kc vyse a nejsou uplne vsude. Pokud si koupite ten rail Pass, tak jen porad jezdite aby se vam vyplatil !
ja myslel, ze tam chce natrvalo..
A hostely prd..pekne internet kavarny za 10$ a k jidlu rice and beef za 3$.. a budget traveling muze zacit.))