Střední Amerika, Mexiko a Karibik

Jamajka, březen 2010

Jan Kovanda

Ahoj, chtěl jsem jet v únoru na měsíc do Venezuely, ale nesehnal jsem spolucestovatele, tak to zkouším s Jamajkou na 14 dní, v druhé polovině března. Letenka z Prahy se dá sehnat za 15 tisíc, ostatní náklady by měly vyjít taky tak na 15 tisíc (Jamajka bohužel nepatří mezi nejlevnější země). Viděl bych to na výlet do hor a pak na koupání a užívání si dalších radostí, které Jamajka nabízí:-). Mám cestovatelské zkušenosti z JV Asie (Thajsko, Laos, Kambodža, Indonésie, Srí Lanka), Ruska (Bajkal), Afriky (Namibie), střední a jižní Ameriky (Mexiko, Brazílie, Argentina), spím většinou v guesthousech, jezdím místní dopravou. Můj e-mail je ko*********@po**.cz. Těším se na odpovědi, Honza.

Zkušenosti čtenářů

Jano

Ahoj,
mozem sa opytat, cez aku letecku spolocnost sa da zohnat taka lacna letenka? S manzelkou by sme tiez chceli ist na Jamajku, uz dlhsie pozerame letenky, ale take lacne sme nenasli.
Diki za odpoved.
Jano

Jan Kovanda
Jano:

British Airways mají přímé lety do Montego Bay z London-Gatwick a letenka přijde na necelých 12 tisíc Kč (lety ve čtvrtek a sobotu, takto levné jsou čtvrteční lety). EasyJet létá z Prahy na London-Gatwick za ca 3 tisíce (zde přesná cena závisí na termínu). Ze Slovenska nevím, ale možná by se našli také nějaké levné letenky na London-Gatwich (třeba z Vídně?). Užijte si to, Honza

Jano
Jan Kovanda:

Ahoj,
diki za info.

tereza

Ahoj,
Jamajka je i naším cílem. Chystáme se tam ale až na podzim 2010. Velice bychom ocenily, kdyby ses po návratu rozdělil o své zkušenosti, rady a třebas i tipy, co navštívit..
Každopádně si to tam užij!
A díky!
t.

Jan Kovanda
tereza:

Ahoj, nakonec na Jamajku nejedu, jedu do Venezuely. Jamajku si schovám na příští rok. Užijte si to! Honza

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: