Ahoj, chtěl jsem jet v únoru na měsíc do Venezuely, ale nesehnal jsem spolucestovatele, tak to zkouším s Jamajkou na 14 dní, v druhé polovině března. Letenka z Prahy se dá sehnat za 15 tisíc, ostatní náklady by měly vyjít taky tak na 15 tisíc (Jamajka bohužel nepatří mezi nejlevnější země). Viděl bych to na výlet do hor a pak na koupání a užívání si dalších radostí, které Jamajka nabízí:-). Mám cestovatelské zkušenosti z JV Asie (Thajsko, Laos, Kambodža, Indonésie, Srí Lanka), Ruska (Bajkal), Afriky (Namibie), střední a jižní Ameriky (Mexiko, Brazílie, Argentina), spím většinou v guesthousech, jezdím místní dopravou. Můj e-mail je ko*********@po**.cz. Těším se na odpovědi, Honza.
Ahoj,
Jamajka je i naším cílem. Chystáme se tam ale až na podzim 2010. Velice bychom ocenily, kdyby ses po návratu rozdělil o své zkušenosti, rady a třebas i tipy, co navštívit..
Každopádně si to tam užij!
A díky!
t.
Ahoj, nakonec na Jamajku nejedu, jedu do Venezuely. Jamajku si schovám na příští rok. Užijte si to! Honza
Ahoj,
mozem sa opytat, cez aku letecku spolocnost sa da zohnat taka lacna letenka? S manzelkou by sme tiez chceli ist na Jamajku, uz dlhsie pozerame letenky, ale take lacne sme nenasli.
Diki za odpoved.
Jano
British Airways mají přímé lety do Montego Bay z London-Gatwick a letenka přijde na necelých 12 tisíc Kč (lety ve čtvrtek a sobotu, takto levné jsou čtvrteční lety). EasyJet létá z Prahy na London-Gatwick za ca 3 tisíce (zde přesná cena závisí na termínu). Ze Slovenska nevím, ale možná by se našli také nějaké levné letenky na London-Gatwich (třeba z Vídně?). Užijte si to, Honza
Ahoj,
diki za info.