Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, hledám spolucestující/ho na poznávací zájezd do Izraele, zaměřený hlavně na historii a současnost Izraele. Nebo můžeme naplánovat výlet bez cestovky s vlastním programem. Mně je 59, jsem zachovalá nekonfliktní optimistka, z Prahy.
Ahoj, taky uvažuju o Izraeli někdy na jaře. Můžeš mi napsat víc o tvých představách na mail. Děkuju Dana(34)
Petr Pelikán
My jsme byli před rokem s cestovní kanceláří Avetour. Myslím, že člověka to,že jede s cestovkou určitě nijak neomezuje.Musíte však narazit na ck, která se určitou destinací zabývá nejlépe řadu let. Pak je vyhráno.
Vědí už kam lídé chtějí o co mají největší zájem.. . Hlavně tam jsou lidičky, kteří se o Izrael, jeho historii i o současnost zajímají. Najdete tam většinou bezva partu a nemusíte se ničeho obávat. Nemusíte nikoho shánět.Do této zemičky doporučuji spíše v tlupě a né na vlastní pěst.
Ahoj, taky uvažuju o Izraeli někdy na jaře. Můžeš mi napsat víc o tvých představách na mail. Děkuju Dana(34)
My jsme byli před rokem s cestovní kanceláří Avetour. Myslím, že člověka to,že jede s cestovkou určitě nijak neomezuje.Musíte však narazit na ck, která se určitou destinací zabývá nejlépe řadu let. Pak je vyhráno.
Vědí už kam lídé chtějí o co mají největší zájem.. . Hlavně tam jsou lidičky, kteří se o Izrael, jeho historii i o současnost zajímají. Najdete tam většinou bezva partu a nemusíte se ničeho obávat. Nemusíte nikoho shánět.Do této zemičky doporučuji spíše v tlupě a né na vlastní pěst.