Spolucestování Evropa

Island v karavanu 2009 – 2 týdny

Milan

Hledáme fajn spolucestovatele na cestu po islandu na cca 2 týdny v roce 2009, předpoklad červen. Chtěli bychom zapůjčit karavan a projet vše, co se za dva týdny stihne. Jsme pár 31 + 26. Zkušenosti s cetováním máme.

Zkušenosti čtenářů

Danka

Ahoj! To zní zajímavě a zároveň lákavě. Ráda bych se přidala. Island je už dlouho můj sen. Tak pokud byste chtěli za společnici jednu studentku architektury, tak se ozvěte! Pa Danka

Tomáš

Ahojky.na Islandu jsem rok pracoval,tak kdyby jste chteli vedet neco o nejakych zajimavostech a o tom kde co je tak neni problem se spojit a pokecat o tom.Navíc mám doma spoustu materiálů o islandu a o všech jeho krásách a zajimavostech,kde se nachází a tak.Mám i spoustu různych map Islandu.pracoval jsem tam rok a Island jsem projel nejméně 10x:je tam fakt na co koukat.Mám o Islandu 1700 fotek,takze jestli opravdu chcete tak se mi ozvete a ja vam neco pošlu jak prijedu do čech.ted totiz momentálne ziju a pracuju v Norsku. Mějte se krásně a páček Tomíno. ICQ – 416004692 e-mail –

to**********@ce*****.cz

skype – tomino7002

Radek

Mám také zájem. Kdyby jste měli volné místo až budete cestu plánovat tak se ozvětě na

ra**********@ce*****.cz

Tomáš a Petra

Ahoj, taky bychom se při vzájemných sympatiích a představách přidali. Odcestováno máme, věk podobný 31 a 28, mluvíme, peníze máme taky. Jsme z České Lípy. Pokud by jste chtěli jet společně, kontaktujte nás na

ko*********@se****.cz

Petr

Ahoj,pokud budete mít ještě místo,taky bych se rád přidal.Budu rád,když se mo ivete.Petr 29let.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: