Spolucestování kamkoliv

ISLAND 6.6.-29.6.2014 (15 dní dovolené z práce :-)

Lucka

Ahoj, sháním lidi, co by chtěli jet na Island, a to hlavně trekovat. Plánuju vzít stan a převážně spát pod ním. Při více lidech by se dalo půjčit terénní auto. Letenky jsem našla za super cenu s odletem z Prahy v noci v PÁ 6.6.2014 s návratem večer v NE 29.6.2014. Prosím o zkušenější cestovatele. Už nemám sílu s sebou znovu „vláčet“ naprosté začátečníky :-)) Díky za pochopení. Lucka, VŠ, 32, Praha.

Zkušenosti čtenářů

Tomas Kratochvil

Ahoj Lucko

Moc rad bych se dozvedel vic o tom Islandu. Kazdopadne moc rad pojedu. Cestovatelske zkusenosti mam.
Anglictina v pohode.
Diky za odpoved

Tomas 34 let Praha

Michal
Tomas Kratochvil:

Ahoj.byl jsem na islandu a byla to nej cesta ze vsech.pokud potrebujete nejake rady, U kafe vse povim a rad poradim.

Laďa

Ahojte, jsme pár kolem 35 let a sháníme zájemce kteří by rádi s námi půjčeným autem kolem Islandu na 15 dní. Stanování v kempech, v tábořištích nebo v chatkách.. Odlet máme z Berlína 2.8., návrat 18.8.2016. Cestovatelské zkušenosti máme, ničeho se nebojíme 🙂

Katk

Ahoj, my jsme tři (okolo 28 let) a taky plánujeme na srpen výlet na Island po vlastní ose vypůjčeným autem. Mohli bychom se domluvit? Můj mejl

fa***@se****.cz

Gabca

Ahojte, jsme par okolo 27 let a taky chceme v sprnu vyrazit na island, nevesli bychom se nekomu jeste do auta? =) jsme oba pracujici a velci vyletnici, spani pod stanem je nase a taky radi a hodne chodime =)

Jana

Ahoj lidičky, jestli by měl někdo ještě zájem, hledáme dva lidi do auta. Na Island jedeme v termínu 28.6.-13.7.2016 a auto máme již rezervované. Budeme rádi klidně i za pár dní společné jízdy – náklady jsou opravdu vysoké 😀 tak kdybyste někdo ještě hledal parťáky, ozvěte se, těšíme se Jana a Lukáš

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: