Severní Evropa

Island 2012 – 4 týdny low-cost

Liška

Ahoj!
Ráda bych příští rok v létě vyrazila na Island – doprava trajektem přes Faery – minimálně jedna cesta, na ostrově zhruba 4 týdny od poloviny července, stopem objet kolem dokola a užít si to, low-cost, poznat lidi, největší atrakce i no-name kouty… Hledám parťáka či parťačku do nepohody. Já 26/VŠ.
Motto: Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného.

Zkušenosti čtenářů

matej

ahoj rad sa pridam aky to je mesiac kolky5,6,7 mesiac?? nepoznam cesky kalendar.. busom?? do danska?? a trajekt je super.. berem aj obe cesty odpis ak je to esteaktualne s pozdravom Matej Pršo ja 23 rocny

Tomáš

Ahoj,

Island mám již také dlouho v plánu.

Sháníš ještě parťáka na cestu?

Tomáš

lákavé, ale 4 týdny je moc.. závidím ti, že si dokážeš prosadit tak dlouhou dovolenou 😀

Dan

Petr

Absolutní souhlas, taky bych se tam v létě rád vydal,omezujou mě jenom peníze a čas, obojí je tak nějak spojený se zaměstnáním….a měsíc dovolený v létě si v práci taky neprosadím…

Tereza

Ahoj Liško,

planuju to same ale zatim jsem nenasla nikoho kdo by jel taky. Nechtela by jsi se sejit, pokecat atd.? A uvidime 🙂 Staci napsat na email

Terka

Bulgar

Ahoj Liško,
hrozně mě láká tvůj plán, v jiném vláknu tady jsem se už poohlížel. Sháním grupu na trip kamkoliv na sever; Island, Norsko, Špicberky, Shetlandy… z vedra pryč! Vyhovuje mi tvůj termín od poloviny července na měsíc, jinak jsem otevřenej všem alternativám, dá se dohodnout. Pokud by tu měl někdo další nápady, pište a pište!
22 let, VŠ

Jirka

Take se po tom koukam ale jen poznamka ppojedu letos v srpnu a chci take na Faery – pokud chcete i na Faery tak je lacinejsi letet alespon na Faery a pak lodi na Island.
Jeste lacinejsi je letet z Faer do Reykyaviku (ne Keflaviku)
A uplne nejlacinejsi je letet na Island primo a jeste lacinejsi je letet z Kodane ci Kolina

Ale ta lod mne take laka…

Liška

A úplně nejvíc nejlacinější je zůstat doma 😉

Liška

…což mě ostatně čeká, jelikož jsem si na konci dubna zlomila nohu a do konce léta budu rehabilitovat. Plán se přesouvá na příští rok 🙂

Pavlína Uhlíková

Ahojky, čtu tvůj příspěvek, doufám, že noha se ti dávno uzdravila a chci se zeptat, jestli teda chceš stále jet na island v roce 2013, protože ja bych se přidala.. a měla bych s sebou ještě jednoho kamaráda, nejspíš, se kterým se budu domlouvat někdy o vánocích 🙂

Pavla

míššša

ahoj….island zní suprově….můžu se kdyžtak přidat? :)nemám moc dobrodružných přátel,tak budu ráda,když nebudu muset sama nebo muset zůstat doma….
dík Míša
my*****@****am.cz

Ajka

Letos jsme měli tu čest být s přítelem na Islandu cca 6dnu a musím říct,že nás natolik uchvátil, že hned za týden jsme tam chtěli zvovu. Doslova ráj na zemi:), vřele doporučujeme, jen cestu lodí bych už nemusela absolvovat, přeci jenom severní ledové moře je severní ledové moře, ale 9ti lůžkové kajuta měla taky své kouzlo.
Takže samo příští rok je volba dovolené jasná jen s tím rozdílem, že kupujeme jen letenky a tam už jen pronájem automobilu a davča min. Na 14 dnu:))). Fakt vřele doporučujeme.

Martina

Ahoj,
o cestě na Island taky uvažuju, ale nevím, jestli si troufám jet sama, takže bych se taky ráda přidala do party 🙂

Pavlína Uhlíková
Martina:

Ahojky.. tak se ozvi na email ip******@****am.cz

Stepan

Ahoj,

Taky planuju Island nejak tesne pred zacatkem sezony. Nevite nekdo prosim jestli se vyplati jet po zemi a po vode? – letenky se daji sehnat neco pres 6 tis.

Diky

Stepan

Pavel
Stepan:

Ahoj, lodí si můžeš dovízt na Island vlastní auto. jinak cenově se už to ani nevyplatí (myšleno přeprava pouze lidi), cesta trvá skoro 3 dny, ale kdyby ses chtěl zastavit na Faerských ostrovech, tak proč ne.

Pavel
Stepan:

Ahoj, lodí si můžeš dovízt na Island vlastní auto. jinak cenově se už to ani nevyplatí (myšleno přeprava pouze lidi), cesta trvá skoro 3 dny, ale kdyby ses chtěl zastavit na Faerských ostrovech, tak proč ne.

icediscovery
Stepan:

zdravím, letenky se dají sehnat i za 110 Euro, z Berlína do KFL. koukni na http://www.icelandexpress.com

Jana Vaskova

Ahojda, pocítej se mnou. Más nejake info?

Jana Vaskova

Ahojda, jede někdo na Island ke komu bych se přidala? Děkuji, Jana. (va*****@***il.com)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: