Severní Evropa

Island 2012

Radek

Chystáme se letos s největší pravděpodobností v červenci na 14 dní na Island. Jsme dva fotografové amatéři. Sháníme další 2 nadšence. Má někdo zájem? Pokud ano, ozvěte se. Radek

Zkušenosti čtenářů

Katka

Ahojte, premyslim o Islandu, mate uz nejaky plan a rozpocet? bude vasim hlavnim cilem foceni? chtela bych tam jet predevsim kvuli fotografovani, kdyz tak se ozvete na mailu nebo fb.

Pavel

ahoj napište více, šel bych do party

Karel

Ahoj taky mám v plánu se podívat na Island a udělat nějaké hezké fotky, napište mi na mail jaký máte plán a zda už znáte svůj itinerář. Červenec by mi vyhovoval – od 9.7. mám volno.

Karel
Karel:

Jo zapoměl jsem napsat e-mail: v případě zájmu pište na in**@********to.cz

Míša

Ahoj Radku,
na začátek července letos také plánuji Island. Hledám partu, ke které se přidám. Pokud máte ještě volno, budu ráda za informace o cestě.

Přeji krásný velikonoční podvečer,
Míša

Karel
Míša:

Ahoj Míšo, Radkovi jsem taky psal, ale zatím bez odpovědi a už se přes maily domlouváme s Katkou, že by jsme dali dohromady partu 4 lidiček a vyrazili v červenci tak na 3 týdny. Záměrem je půjčit auto a objet ostrov kolem dokola. Jedeme tam hlavně kvůli focení. Pokud budeš mít ještě stále zájem napiš na mail in**@********to.cz třeba se domluvíme. Ahoj

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: