Chystáme se letos s největší pravděpodobností v červenci na 14 dní na Island. Jsme dva fotografové amatéři. Sháníme další 2 nadšence. Má někdo zájem? Pokud ano, ozvěte se. Radek
ahoj napište více, šel bych do party
Ahoj taky mám v plánu se podívat na Island a udělat nějaké hezké fotky, napište mi na mail jaký máte plán a zda už znáte svůj itinerář. Červenec by mi vyhovoval – od 9.7. mám volno.
Jo zapoměl jsem napsat e-mail: v případě zájmu pište na in**@********to.cz
Ahoj Radku,
na začátek července letos také plánuji Island. Hledám partu, ke které se přidám. Pokud máte ještě volno, budu ráda za informace o cestě.
Přeji krásný velikonoční podvečer,
Míša
Ahoj Míšo, Radkovi jsem taky psal, ale zatím bez odpovědi a už se přes maily domlouváme s Katkou, že by jsme dali dohromady partu 4 lidiček a vyrazili v červenci tak na 3 týdny. Záměrem je půjčit auto a objet ostrov kolem dokola. Jedeme tam hlavně kvůli focení. Pokud budeš mít ještě stále zájem napiš na mail in**@********to.cz třeba se domluvíme. Ahoj
Ahojte, premyslim o Islandu, mate uz nejaky plan a rozpocet? bude vasim hlavnim cilem foceni? chtela bych tam jet predevsim kvuli fotografovani, kdyz tak se ozvete na mailu nebo fb.