Ahojte, pokud by měl někdo velkou chuť na Guinness, poznání části Irska a zlepšení angličtiny ve druhé polovině března 2016, budu rád, když se přidá. Šlo by o lehce pracovní dovolenou na farmě, pár hodin práce denně a víkendy volno. Už jsem tam takhle byl a je to super. Kdo se přidá? Pouze vážní zájemci!!! 🙂 Je mi 33 let, Brno
Dobrý deň. Mal by som vážny záujem. Porposil by som Vás o nejaký kontakt, alebo mi môžte napísať na
ad***********@gm***.com
.
opravujem email *
ad***********@gm***.com
. Ospravedlňujem sa.
Ahoj, tvůj plán mě zaujal, mohl bys mi prosím poslat bližší info na siorapaluk(zavinac)centrum.cz? Díky, Ella
Ja se prave vratil z jedne farmy a bylo to skvelé.Takže mam zajem..v Irsku jsem jeste
ma******@po**.cz
" rel="nofollow ugc">nebyl.mara*
ma******@po**.cz
*
Ahoj Honzo, můžeš mi prosím poslat na email více info? Jaká práce,ubytování a na jak dlouho se chystáš? Zhruba. Děkuji, přeji pěkný den
bo*************@se****.cz
Stále hledám spolucestujícího, stále hledám… 🙂
Ahoj, už nějakou dobu žiju v Anglii a ráda bych se podívala i někam jinam a Irsko mě hodně láká. S termínem bych neměla problém. Můžeš mi napsat bližší info na email
ev**********@se****.cz
Měj se
Ahoj
ahoj, to zni zajimave.napis prosim blizsi info na:
pa****@po**.cz
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Kino Brasil – poznejte skrze film, že Brazílie je mnohem víc než jen samba, karneval a fotbal
Do Španělska za historií, vínem a dobrým jídlem
Švýcarsko s dětmi. Trek po loukách a chatách nad údolím Nendaz
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru