Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Zdravím, našel by se tu někdo, kdo má zájem jet do Íránu? Země pro jedinečná, fascinující po mnoha stránkách, hlavně za současného stavu ve světě a též i velmi nejisté budoucnosti. Rád bych se tam vydal nejspíš v září.
Také mám zájem jet na konci září nebo začátkem října – můj mail je pu******@se****.cz
Šárka
Ahoj Štěpáne, je to ještě aktuální? Hledáme parťáka (jsme tři – já a dva kluci) cca od 9. září (na tři týdny). Chceme tam letět a pak půjčit auto. Napiš prosím co nejdřív na mail ma******@se****.cz
. Dííík 🙂
Jitka
Ahojky, já hlásím velký zájem, ale až kolem poloviny října, kdyby se někdo našel.. Jitka
IWANV
Jitka:
Vybavim iranske reference number za 20 euro resp. 520 czk,
vnutrostatne letenky, rychlik/lehatko, prenajom mikrobusu po Irane.Seriozne jednanie, platba do SR. Ponuka plati ked som doma t.j. do 10.9.2013 a od 1.10-20.10.2913 a po 5.11.2013.- inac som v Irane. viac na: iw***@ce*****.sk
iwanku
IWANV:
neser se tu čoboláku, celý internet je plný slovenských kšeftařů. národ gastarbeiterů co hledá možnost „zarobit“ za každou cenu.
iwanv
iwanku:
haha..dik za reakciu…ved som si aj vedomý ze 520 czk ZA KONFIRMACNE CISLO je super bezkonkurencna cena a som rad
ze ta to nenechava ta to chladnym.
A ak to niekto ponukne za 300 czk,spravim to aj za 200 czk.
Keby bola mozna platba priamo do Iranu dam sem len webovu
adresu na Ck mojho iranskeho priatela.Vybavi tam vsetko: vnutrostatne letenky, rychlik/lehatko,
prenajom mikrobusu po Irane apod.
Napis mi prosim na
iw***@ce*****.sk
idem na jesen tiez.Ivan
Také mám zájem jet na konci září nebo začátkem října – můj mail je
pu******@se****.cz
Ahoj Štěpáne, je to ještě aktuální? Hledáme parťáka (jsme tři – já a dva kluci) cca od 9. září (na tři týdny). Chceme tam letět a pak půjčit auto. Napiš prosím co nejdřív na mail
ma******@se****.cz
. Dííík 🙂
Ahojky, já hlásím velký zájem, ale až kolem poloviny října, kdyby se někdo našel.. Jitka
Vybavim iranske reference number za 20 euro resp. 520 czk,
vnutrostatne letenky, rychlik/lehatko, prenajom mikrobusu po Irane.Seriozne jednanie, platba do SR. Ponuka plati ked som doma t.j. do 10.9.2013 a od 1.10-20.10.2913 a po 5.11.2013.- inac som v Irane. viac na:
iw***@ce*****.sk
neser se tu čoboláku, celý internet je plný slovenských kšeftařů. národ gastarbeiterů co hledá možnost „zarobit“ za každou cenu.
haha..dik za reakciu…ved som si aj vedomý ze 520 czk ZA KONFIRMACNE CISLO je super bezkonkurencna cena a som rad
ze ta to nenechava ta to chladnym.
A ak to niekto ponukne za 300 czk,spravim to aj za 200 czk.
Keby bola mozna platba priamo do Iranu dam sem len webovu
adresu na Ck mojho iranskeho priatela.Vybavi tam vsetko: vnutrostatne letenky, rychlik/lehatko,
prenajom mikrobusu po Irane apod.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru