Írán, Pákistán, Afghánistán

Iran – zari 2013

Štěpán

Zdravím, našel by se tu někdo, kdo má zájem jet do Íránu? Země pro jedinečná, fascinující po mnoha stránkách, hlavně za současného stavu ve světě a též i velmi nejisté budoucnosti. Rád bych se tam vydal nejspíš v září.

Zkušenosti čtenářů

IWANV

Napis mi prosim na

iw***@ce*****.sk

idem na jesen tiez.Ivan

Petr

Také mám zájem jet na konci září nebo začátkem října – můj mail je

pu******@se****.cz

Šárka

Ahoj Štěpáne, je to ještě aktuální? Hledáme parťáka (jsme tři – já a dva kluci) cca od 9. září (na tři týdny). Chceme tam letět a pak půjčit auto. Napiš prosím co nejdřív na mail

ma******@se****.cz

. Dííík 🙂

Jitka

Ahojky, já hlásím velký zájem, ale až kolem poloviny října, kdyby se někdo našel.. Jitka

IWANV
Jitka:

Vybavim iranske reference number za 20 euro resp. 520 czk,
vnutrostatne letenky, rychlik/lehatko, prenajom mikrobusu po Irane.Seriozne jednanie, platba do SR. Ponuka plati ked som doma t.j. do 10.9.2013 a od 1.10-20.10.2913 a po 5.11.2013.- inac som v Irane. viac na:

iw***@ce*****.sk

iwanku
IWANV:

neser se tu čoboláku, celý internet je plný slovenských kšeftařů. národ gastarbeiterů co hledá možnost „zarobit“ za každou cenu.

iwanv
iwanku:

haha..dik za reakciu…ved som si aj vedomý ze 520 czk ZA KONFIRMACNE CISLO je super bezkonkurencna cena a som rad
ze ta to nenechava ta to chladnym.
A ak to niekto ponukne za 300 czk,spravim to aj za 200 czk.
Keby bola mozna platba priamo do Iranu dam sem len webovu
adresu na Ck mojho iranskeho priatela.Vybavi tam vsetko: vnutrostatne letenky, rychlik/lehatko,
prenajom mikrobusu po Irane apod.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: