Spolucestování Asie/ Australie

Irán v březnu 2011

Karel

Ahoj, hledám spolucestující/ho do Iránu.

Zkušenosti čtenářů

richard

Čau Karle,Irán taky mám v plánu,ale bohužel nemám s kým jet a sám nevím, jazykově jsem vybaven i když nevím zda-li angličtina bude stačit, mám přestavu tak na 3 týdny.

bar.borka

Ahoj, jak jste na tom s vasi cestou? ja bych take rada do Iranu (puvodni plan byl 2-3 tydny v dubnu/kvetnu), ale take mi chybi spolucestujici. Pro samotnou holku to myslim zrovna neni.. Zkusenosti s cestovanim mam.

Vladimir
bar.borka:

Iran je pro samotnou ženu naprosto pohodova destinace. Anglicky ma clovek obcas problem se domluvit, ale nejak se to da. Ja se tam chystam v lete s zaklady perstiny, tak doufam, že to bude uplne skvela dimenze 🙂 Iran je moje milovana zeme.

Klára
bar.borka:

Irán pro samotnou ženu je OK, byla jsem tam už dvakrát. S angličtinou i základní si tam člověk vystačí.

Dominika

Ahoj, kdybyste nahodou posunuli termin, tak bych taky jela. Planuju cca 3 tydny, ale muzu az od pulky kvetna…:-( D.

Jana

Ahoj vsem,

rada bych na jare jela na Blizky vychod, hodne me laka Syrie, ale Iran je hned v zavesu :-)Znam 3 nezavisle particky, co uz po Iranu cestovaly, vsichni +/- 3 tydny a vsichni nadseni. Planujete se nejak sejit? Jana

Katka

Ahoj,
uz delsi dobu uvazuju o Iranu. Breznovy/dubnovy termin je idealni. Zvazuji, zda jet s cestovkou (vzhledem k tomu ze jsem samotna holka) nebo na vlastni pest. Uz mate nejaky itinerar?

Jirka
Katka:

Na cestovku kašli, Írán je bezpečný i pro samotnou holku, ale tady na HS určitě někoho najdeš. Bez cestovky mnohem lépe poznáš místní kulturu a íránskou pohostinnost.
Navíc 15 dní s cestovkou vyjde na 50 tisíc Kč + vízum + strava, zatímco jinak tě 3 týdny vyjdou do 25 tisíc včetně letenky, víza a všech dalších výdajů.

richard
Katka:

Nazdar lidičky, pojďme si dát někde sraz a popovídat si na téma cesta do Iránu, navrhuju Prahu (sám z Prahy nejsem)

Lena
richard:

Ahojte,
prosím,prosím kolik lidí už je nahlášených? O cestu mám velký zájem. Vyhovuje mi i datum. Díky moc

Dominika
richard:

Ahoj,

sraz je dobry napad..nechcete vyuzit prilezitosti promitani o Iranu v Karavanceraji? 17. únor čt – Írán (Libor Drahoňovský, 18:30)
Dominika

a
Dominika:

Skvělý nápad,pro ty kdo neví adresu je to
Karavanseráj,
Masarykovo nábřeží 239/22
110 00 Praha-Nové Město
Tak tedy 17.2.2011 v 18:30 nashledanou

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: