Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, hledám někoho na měsíční cestu na přelomu července a srpna po méně navštěvovaných oblastech Íránu, případně i některé z kavkazských republik. Cestování nízkorozpočtově (jsem student). Zkušenosti s Íránem již mám.
Zkušenosti čtenářů
Zdenek
Mas v planu i splhat na Sabalan nebo nejake kopce v Zagrosu? Mozna se budem v cervenci take v Iranu chvili pohybovat. V planu mame take spise malo zname destinace.Co treba vystup na Lalezar?
honza
Zdenek:
Sabalan nebo Zagros, taky me napadla provincie Khorasan. Jeste nejsem rozhodnuty. O tom Lalezaru nic nevim, ale podle toho co jsem nasel na netu cela oblast vypada zajimave, tak proc ne? Jak jste na ten Lalezar prisli?
Zdenek
honza:
Na Sabalan chceme vybehnout v cervenci, muzem se teda spojit. Ale tahle hora je pohoda. Hledam spolecniky hlavne na narocnejsi akce… Itinerar mohu operativne upravit. V iranu jsem byl nekolikrat, letos bych cestu sem rad take spojil s Armenii a Gruzii, pripadne s vyslapem na Ararat. Zajemci piste prosim rovnou na z.*****@se****.cz
jeff
nevíte někdo jestli se vybíra na ostatních horach,stejně jako na Damavadu?a kolik?
honza
jeff:
Do oblasti Alamu se vybira asi 20 dolarů, ale jde do v pohodě obejít.
Vladimír Ilgner
Chystám se s manželkou na cestu podobným směrem.Uvažoval jsem o Grizii,ale nejsem pevně rozhodnut.
Vilda
Já mám v plánu Gruzii,ale nejsem pevně rozhodnut.Jedu s manželkou a hledám e také někoho podobným směrem.
Mas v planu i splhat na Sabalan nebo nejake kopce v Zagrosu? Mozna se budem v cervenci take v Iranu chvili pohybovat. V planu mame take spise malo zname destinace.Co treba vystup na Lalezar?
Sabalan nebo Zagros, taky me napadla provincie Khorasan. Jeste nejsem rozhodnuty. O tom Lalezaru nic nevim, ale podle toho co jsem nasel na netu cela oblast vypada zajimave, tak proc ne? Jak jste na ten Lalezar prisli?
Na Sabalan chceme vybehnout v cervenci, muzem se teda spojit. Ale tahle hora je pohoda. Hledam spolecniky hlavne na narocnejsi akce… Itinerar mohu operativne upravit. V iranu jsem byl nekolikrat, letos bych cestu sem rad take spojil s Armenii a Gruzii, pripadne s vyslapem na Ararat. Zajemci piste prosim rovnou na
z.*****@se****.cz
nevíte někdo jestli se vybíra na ostatních horach,stejně jako na Damavadu?a kolik?
Do oblasti Alamu se vybira asi 20 dolarů, ale jde do v pohodě obejít.
Chystám se s manželkou na cestu podobným směrem.Uvažoval jsem o Grizii,ale nejsem pevně rozhodnut.
Já mám v plánu Gruzii,ale nejsem pevně rozhodnut.Jedu s manželkou a hledám e také někoho podobným směrem.
Já se tam chystám taky, ale v dubnu. Nevíš, jestli není nějaká pakárna s vízem?
nevíte někdo jestli iranska ambasada vPraze dava double-entry viza?a jak časově vymezený
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Playa del Carmen
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru