Írán, Pákistán, Afghánistán

IRAN DUBEN 2010

radek

Letím 22dubna do Iranu aeroflotem na 14 dní viza nemám po informaci na Iranske ambasade v praze viza dostanu na letišti v Teheranu tato informace je i na stránkách MZV a tuto informaci mě i potvrdili přímo z České ambasady v Teheranu jejich mail mohu poslat pokud má někdo zájem pokud se někdo chce připojit v tento termín dejte vědět jinak hledám informace ohledně ubytování v Iranu zejmena města Teheran,Esfahan,Yazd.a pod pokud má někdo další aktualni info budu za ně rád díky

Zkušenosti čtenářů

Michal

Jazd – Silk Road nebo Orient Hotel, v březnu 09 za 8 dolarů na noc („dormitory“), se snídaní a internetem v ceně… je to kousek od páteční mešity a starého města, velmi útulný dvůr a restaurace na střeše

Esfahán – Amir Kabir, nejznámější turistická ubytovna, ca. 10 dolarů, ale zhruba v týdnu po konci Nouruzu (tj. po 13.4.) se dalo sehnat ubytování i v celkem luxusním hotelu Safír, cena 20 dolarů (z běžných 47) na osobu a noc… v ceně snídaně/švédský stůl… hotely mají prázdné, tak je potřebují jednoduše naplnit i za takovou výraznou slevu

jestli budeš jezdit sám, počítej že zaplatíš o něco víc… vloni jsme tam jezdili tři týdny a ubytování vyšlo mezi 10 až 15 dolary na noc se snídaní…

Mirek D

Ahoj, dnes jsme se vrátili z Íránu, cestovali jmse 10 dni ve čtyřech (prodloužené jarní prázdniny). V Teheránu jsme začali hotelem Firouzeh (rozumný standard, WC na chodbě, sprcha na pokoji za 30 USD – ceny uvádím vždy za 2 osoby se snídaní), zde velmi ochotný p. Mousavi, který nám pomohl s plánem další cesty, pak Shiraz hotel Hafez (37 USD), WC i sprcha na pokoji, Yazd hotel Silk Road (35 USD), zde budete nadšeni atmosférou a historickým prostředím a nakonec Esfahán hotel Irán (35 USD), WC i sprcha na pokoji. Víza jsem měli předem přes Student Agency za cca 3 týdny. Letěli jsme s Aeroflotem, ale přístě bychom volili jinou variantu, než přestup v Moskvě se 4-hodinovým čekáním. Dáme dohromady podrobný deník. Byli jsme naprosto nadšeni. Jeďte do Íránu!

radek
Mirek D:

Ahoj Mirku nedal by jsi mě na sebe kontakt ?Rád bych více informací Kolik si mám vzit sebou EUR nebo USD?

Olaf
Mirek D:

Čau, chtěl jsem se zeptat, kde bych našel podrobný deník, o kterém píšeš. Chystáme se do Iránu na podzim a trošku mě vystrašily vyšší ceny, které v Iránu jsou. Taktéž by mě zajímalo, kolik peněz s sebou…

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: