Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Hledam nekoho na společnou cestu do Iranu na jaře 2009
Zkušenosti čtenářů
globetrottel
A jaky termin mas konkretne v planu? Ja mam v planu konec kvetna – uz se bude dat jit na Damavand a zaroven nebude jeste takovy smrtici vedro 🙂 Po Damavandu namirim asi na jih – Qom, Esfahan…
Challenger
Já letím 25.června do Istanbulu a pak pokračuju pozemně do Íránu. POkud byste náhodou změnili názor a rozhodli se posumnou své plány blíže k tomuto termínu, určitš bych se rád přidal. Plány mám podobné-Danavánd, Esfahan, Siraz a v neposledni řadě taky Zábol.
RADEK
Challenger:
a na jak dlouho to planuješ,
Challenger
RADEK:
od 24.června 2009 na cca +-20dní.
brainload
Já jedu v květnu na tři týdny. Buď sám, nebo s jedním spolucestujícím. Letadlem do Istanbulu a dále bus/vlak/taxi. Mám v plánu hodně chodit pěšky a podívat se i do odlehlejších lokalit. Pokud máte někdo zájem se přidat tak mi napište. Náklady max 20000.
A jaky termin mas konkretne v planu? Ja mam v planu konec kvetna – uz se bude dat jit na Damavand a zaroven nebude jeste takovy smrtici vedro 🙂 Po Damavandu namirim asi na jih – Qom, Esfahan…
Já letím 25.června do Istanbulu a pak pokračuju pozemně do Íránu. POkud byste náhodou změnili názor a rozhodli se posumnou své plány blíže k tomuto termínu, určitš bych se rád přidal. Plány mám podobné-Danavánd, Esfahan, Siraz a v neposledni řadě taky Zábol.
a na jak dlouho to planuješ,
od 24.června 2009 na cca +-20dní.
Já jedu v květnu na tři týdny. Buď sám, nebo s jedním spolucestujícím. Letadlem do Istanbulu a dále bus/vlak/taxi. Mám v plánu hodně chodit pěšky a podívat se i do odlehlejších lokalit. Pokud máte někdo zájem se přidat tak mi napište. Náklady max 20000.
Není tam v kvetnu uz moc teplo?
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.