Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj
v létě bych chtěl vyrazit do Iránu tak na 4 týdny, kdybyste měli podobný úmysl tak dejte vědět unicez(at)seznam.cz Jsem student VŠ
Zkušenosti čtenářů
Jirus
Zdarec…. ja bych vyrazil tak na 3 🙂 jsem v pracovnim procesu v sousedni zemi. Kdyby sis tak predstavoval? Ja bych mohl asi tak od poloviny az konce srpna. Nemam na stole pruvodce, takze jsem opravdu povolny vsem napadum.
martin
Jirus:
taky bych rad vyrazil do iranu nekdy kolem 12. srpna na 3 tydny, jestli mate nejaky napady nebo tipy dejme mi vedet na ko*********@ce*****.cz
Ahoj,
na podzim se chystáme s manželem do Iranu. Můžete mi někdo prosím napsat co je vhodné si obléknout při příletu na letišti v Teheranu.
Mohu při cestovánípo Iranu nosit sandále bez ponožek- případně s ponožkami, nebo musím mít uzavřené boty a ponožky.
Děkuji.
Magdalena Lazarová ma*************@se****.cz
globetrottel
Magdalena Lazarová:
sandale muzes nosit bez problemu.
v teheranu je to vubec cely uvolnenejsi. nektery holky maji vlasy spis odhaleny, nez zakryty.
amira
Magdalena Lazarová:
ROZHODNE vlasy zakryte! To, ze mnohe Iranky maji skoro celou hlavu venku je neco jineho, nez kdyz se o to pokusite Vy. Ony vi, co si muzou dovolit. Vy ne. A vzdycky je lepsi predchazet neprijemnym zalezitostem – stalo se mi, ze mi bylo videt cca 2 cm vlasu, a protoze byly jasně „neiranske“, vznikl konflikt. Nepodcenovat.
Jana
ahoj! s manzelem se chystame kolem 20.srpna do iranu…hledame taky spolucestovatele..tak me napadlo,jestli to nejak spojit – jeste se nak sbirate? ja********@gm***.com
Hondza
Od 13. do 29.září jsem v na výletě v Íránu, tak pokud někdo máte podobné úmysly, dejte vědět, pokecáme a uvidí se co se dá dělat.
Hasch
Hondza:
Nazdárek,
také se chystáme, ale až v říjnu, tak budu hlavně zvědavá z čím se vrátíš:-). Zatím shromažďuji info jak se dá!
Zdarec…. ja bych vyrazil tak na 3 🙂 jsem v pracovnim procesu v sousedni zemi. Kdyby sis tak predstavoval? Ja bych mohl asi tak od poloviny az konce srpna. Nemam na stole pruvodce, takze jsem opravdu povolny vsem napadum.
taky bych rad vyrazil do iranu nekdy kolem 12. srpna na 3 tydny, jestli mate nejaky napady nebo tipy dejme mi vedet na
ko*********@ce*****.cz
Poslal jsem ti nejake info na mail
Ahoj,
na podzim se chystáme s manželem do Iranu. Můžete mi někdo prosím napsat co je vhodné si obléknout při příletu na letišti v Teheranu.
Mohu při cestovánípo Iranu nosit sandále bez ponožek- případně s ponožkami, nebo musím mít uzavřené boty a ponožky.
Děkuji.
Magdalena Lazarová
ma*************@se****.cz
sandale muzes nosit bez problemu.
v teheranu je to vubec cely uvolnenejsi. nektery holky maji vlasy spis odhaleny, nez zakryty.
ROZHODNE vlasy zakryte! To, ze mnohe Iranky maji skoro celou hlavu venku je neco jineho, nez kdyz se o to pokusite Vy. Ony vi, co si muzou dovolit. Vy ne. A vzdycky je lepsi predchazet neprijemnym zalezitostem – stalo se mi, ze mi bylo videt cca 2 cm vlasu, a protoze byly jasně „neiranske“, vznikl konflikt. Nepodcenovat.
ahoj! s manzelem se chystame kolem 20.srpna do iranu…hledame taky spolucestovatele..tak me napadlo,jestli to nejak spojit – jeste se nak sbirate?
ja********@gm***.com
Od 13. do 29.září jsem v na výletě v Íránu, tak pokud někdo máte podobné úmysly, dejte vědět, pokecáme a uvidí se co se dá dělat.
Nazdárek,
také se chystáme, ale až v říjnu, tak budu hlavně zvědavá z čím se vrátíš:-). Zatím shromažďuji info jak se dá!
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.