Ahoj lidičky,
Nechcete se přidat na měsíční cestu po Indonésii? Jáva a Bali určitě, ostatní se uvidí. Vylézt nějakou sopku, prohlédnout pár chrámů, možná nějaký trek…. To vše s dobrou náladou a přiměřeným rozpočtem. Nejradši ve dvou nebo ve čtyřech.
Těším se na odpovědi 🙂 Eva.
Ahoj, určitě bych se přidal , ale bohužel mohu až po novém roce. Ideální je podle mě cesta ve čtyřech, takže kdyby se to dalo posunout a byla nějaká partička , přidal bych se moc rád. P.
Ahoj Evo,Indonesie me laka jiz delsi dobu.Muzes mi napsat neco vice o tve predstave na
iv********@se****.cz
?Diky
Ahoj, také plánuji Indonésii v září na měsíc. Nejspíš Jakarta, pak směr Bali, cestou nějakou sopku (zajímavý mě přišly: Merapi, Bromo, Kawah Ijen). Pak bych ještě rád Lombok (Gunung Rinjani) a Forbes jestli se stihne. Trochu šnorchlování, výlet lodí. To je jen předběžný plán, samozřejmě raději ho přizpůsobím, než abych jel sám 🙂
Ahoj Evo,
Indonesie me taky laka pripadne v kombinaci s dalsim, pokud bys mela chut si promluvit bliz o predstave napis na
ja*************@se****.cz
:o).
Jana
Ahoj!
Taky planuju Indonesii, ale datum je trosku blizsi, nez tu vsichni uvadite, mam uz i letenku. Odlet 29.6 na Bali a z Bali 30.7.
V planu mam Bali a Javu, navstivit dva kamarady a jinak cokoliv i treba jeste nejaky maly ostruvek, kdyby jste se chtel nekdo pripojit, aby bylo veseleji:-)budu jenom rada…a nebo se muzeme sejit uz i v Indonesii…???a pak podniknout neco spolecne….????
M.
Ahoj,
ja bych taky mrkla do Indonesie/Malajsie..nekdy v cervenci. BUdu na ceste zpet ze Zelandu. Jak jsi na tom s casem? Sejit se klidne muzem az tam..samotne se mi moc nechce. Ivca
Ahoj,
Ivo,
napis mi svuj meil, jestli ti to neva, muzeme se domluvit vic….
Mili
No, vyšplhat se na Merapi není až taková sranda. Překonat 2300 m převýšení během 4 hodin a to ještě v noci, to chce slušnou přípravu.:-)
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru