Spolucestování Asie/ Australie

Indonésie září/říjen 2009

Eva

Ahoj lidičky,

Nechcete se přidat na měsíční cestu po Indonésii? Jáva a Bali určitě, ostatní se uvidí. Vylézt nějakou sopku, prohlédnout pár chrámů, možná nějaký trek…. To vše s dobrou náladou a přiměřeným rozpočtem. Nejradši ve dvou nebo ve čtyřech.

Těším se na odpovědi 🙂 Eva.

Zkušenosti čtenářů

petr

Ahoj, určitě bych se přidal , ale bohužel mohu až po novém roce. Ideální je podle mě cesta ve čtyřech, takže kdyby se to dalo posunout a byla nějaká partička , přidal bych se moc rád. P.

ivos

Ahoj Evo,Indonesie me laka jiz delsi dobu.Muzes mi napsat neco vice o tve predstave na

iv********@se****.cz

?Diky

Pavel

Ahoj, také plánuji Indonésii v září na měsíc. Nejspíš Jakarta, pak směr Bali, cestou nějakou sopku (zajímavý mě přišly: Merapi, Bromo, Kawah Ijen). Pak bych ještě rád Lombok (Gunung Rinjani) a Forbes jestli se stihne. Trochu šnorchlování, výlet lodí. To je jen předběžný plán, samozřejmě raději ho přizpůsobím, než abych jel sám 🙂

Jana

Ahoj Evo,
Indonesie me taky laka pripadne v kombinaci s dalsim, pokud bys mela chut si promluvit bliz o predstave napis na

ja*************@se****.cz

:o).

Jana

Mili

Ahoj!
Taky planuju Indonesii, ale datum je trosku blizsi, nez tu vsichni uvadite, mam uz i letenku. Odlet 29.6 na Bali a z Bali 30.7.
V planu mam Bali a Javu, navstivit dva kamarady a jinak cokoliv i treba jeste nejaky maly ostruvek, kdyby jste se chtel nekdo pripojit, aby bylo veseleji:-)budu jenom rada…a nebo se muzeme sejit uz i v Indonesii…???a pak podniknout neco spolecne….????
M.

iva
Mili:

Ahoj,
ja bych taky mrkla do Indonesie/Malajsie..nekdy v cervenci. BUdu na ceste zpet ze Zelandu. Jak jsi na tom s casem? Sejit se klidne muzem az tam..samotne se mi moc nechce. Ivca

mili
iva:

Ahoj,
Ivo,
napis mi svuj meil, jestli ti to neva, muzeme se domluvit vic….
Mili

Michael Hulva

No, vyšplhat se na Merapi není až taková sranda. Překonat 2300 m převýšení během 4 hodin a to ještě v noci, to chce slušnou přípravu.:-)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: