Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Hledám spolucestující(-ho) do Indonésie. Zájmy: příroda, lidé, místní kultura, fotografování. Zkušenosti s individuálním cestováním mám.
Helena
Zkušenosti čtenářů
Vladimír
hledám spolucestujícího(cí)na cestování po Indonesii(začátek února-březen)jedu tam podruhé. Vladimír
Helena
Vladimír:
Ahoj Vladimire,
odletam 15.1. a smeruji prvni mesic na Sumatru, dale pak Java, Bali.. Tvuj termin uz je pevny?
Helena
Marketa
Helena:
Ahoj Heleno, take zvazuji Indonesii jako jednu variantu ve 2.polovine ledna. Cetla jsem ale, ze je tam zrovna obdobi destu, kterym bych se docela chtela vyhnout…nevis, jak velke je riziko, ze to tam celou dovolenou proprsi? Diky moc Marketa
Michaela
Vladimír:
Ahoj Vladimíre,
měla jsem do Indonésie letět teď v lednu, ale museli jsme to na poslední chvíli zrušit…Únor-březen by byl fajn. Jestli chceš, napiš mi více na můj e-mail. Michaela
Honza
Ahoj,
ja mam letenku na Bali 17.1. do 6.2. Ale planuji se podivat i jinam. Dej vedet
Honza
hledám spolucestujícího(cí)na cestování po Indonesii(začátek února-březen)jedu tam podruhé. Vladimír
Ahoj Vladimire,
odletam 15.1. a smeruji prvni mesic na Sumatru, dale pak Java, Bali.. Tvuj termin uz je pevny?
Helena
Ahoj Heleno, take zvazuji Indonesii jako jednu variantu ve 2.polovine ledna. Cetla jsem ale, ze je tam zrovna obdobi destu, kterym bych se docela chtela vyhnout…nevis, jak velke je riziko, ze to tam celou dovolenou proprsi? Diky moc Marketa
Ahoj Vladimíre,
měla jsem do Indonésie letět teď v lednu, ale museli jsme to na poslední chvíli zrušit…Únor-březen by byl fajn. Jestli chceš, napiš mi více na můj e-mail. Michaela
Ahoj,
ja mam letenku na Bali 17.1. do 6.2. Ale planuji se podivat i jinam. Dej vedet
Honza
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru