Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Na listopad taky uvažuji o Borneu – spíše asi jen Malajská část. Chtěl jsem tam jet na čtyři týdny – projít nějaký národní parky, určitě udělat nějakej trek a pak ke konci si trochu užít moře. Jsem z Brna, tak kdyby chtěl o tom někdo popovídat, není problém zajít třeba na skleničku vína nebo do čajovny. Mám celkem jasnou představu, co bych chtěl podniknout. Nevím, jestli ještě na tuhle diskuzi zabrousím, tak mi kdyžtak pište na mail. Jirka
Alena
Do Malajsie odlétám s kámoškou 3.listopadu na měsíc.Malajsii chceme spojit i s Borneem.Za každou radu budeme rádi a nevyhýbáme se i společné cesty.
Franta
Alena:
Ahoj,
já chci jet taky asi na 3-5 týdnů do Malajsie, ale nemám spolucestovatele. Platí ještě pořád že by jste vzaly někoho jako spolucestovatele?
Franta
Kata
My shanime nekoho ctvrteho (spis chlapa) tez do Malajsie (a mozna kousek Sumatry)- konec listopadu- 3 tydny. Jsme 2 holky a jeden kamos (nechce jet sam;). kdyby mel nekdo zajem napiste prosim par radek o sobe a foto taky potesi (at vime s kym mame tu cest :)) ).
robert
v te dobe budu take nekde v malajsii a budu mirit do indonesie, muzeme se nekde potkat:)
Iva
robert:
Ahoj, som v Thajsku a od buduceho tyzdna planujem indoneziu, rada by som sa k niekomu pridala 🙂
Ja bych se pridal. Jakou mas predstavu? Letenku jiz mas? Za kolik.
Ahoj.
d.
Ahojda, já bych se možná přidala…..:-) dejte mi kdyžtak vědět. M.
Na listopad taky uvažuji o Borneu – spíše asi jen Malajská část. Chtěl jsem tam jet na čtyři týdny – projít nějaký národní parky, určitě udělat nějakej trek a pak ke konci si trochu užít moře. Jsem z Brna, tak kdyby chtěl o tom někdo popovídat, není problém zajít třeba na skleničku vína nebo do čajovny. Mám celkem jasnou představu, co bych chtěl podniknout. Nevím, jestli ještě na tuhle diskuzi zabrousím, tak mi kdyžtak pište na mail. Jirka
Do Malajsie odlétám s kámoškou 3.listopadu na měsíc.Malajsii chceme spojit i s Borneem.Za každou radu budeme rádi a nevyhýbáme se i společné cesty.
Ahoj,
já chci jet taky asi na 3-5 týdnů do Malajsie, ale nemám spolucestovatele. Platí ještě pořád že by jste vzaly někoho jako spolucestovatele?
Franta
My shanime nekoho ctvrteho (spis chlapa) tez do Malajsie (a mozna kousek Sumatry)- konec listopadu- 3 tydny. Jsme 2 holky a jeden kamos (nechce jet sam;). kdyby mel nekdo zajem napiste prosim par radek o sobe a foto taky potesi (at vime s kym mame tu cest :)) ).
v te dobe budu take nekde v malajsii a budu mirit do indonesie, muzeme se nekde potkat:)
Ahoj, som v Thajsku a od buduceho tyzdna planujem indoneziu, rada by som sa k niekomu pridala 🙂
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru