Praha Bandar Lampung a zpátky Jakarta – Praha. Koupil jste si jí už někdo? Já se o to pokoušim, ale nejde mně to přepnout na angličtinu a v němčině se tim nechci prokousávat. Jinak jsem volal na Emiráty a opravdu to funguje za tu cenu. Já chci letět od 5. prosince na necelé dva měsíce.
Hledáme průvodce po Filipínách leden 2014
ahoj,byli.sme.letos.70dni.na.Filipinach…leden-brezen
Palawan-Manila-Pinatubo-Subic.Bay-donsol-Legazpi-Bohol
Camiguin-negros-cebu…tak.kdybys.neco.chtela,staci.se.ozvat:)
mame.par.dobrych.tipu
Tak jsem jí koupil a opravdu to funguje. Tedka hledám už jenom spolucestovatele. 🙂
Zdravím,já,kámoš a jeho dcera máme letenky za cca 366 EU od 11.11 do 25.11. Jsme důchodci cestovatelé z Karviné,letos jsme byli na Srí Lance, a letenky do Indonézie , za takovou cenu je nutné využít.Tet je třeba vymyslet program ( 5 mes. čas) a ubytování,poptat se kdo už tam byl ? Pa
máme leteku (371E) PRG-Bankok 1,9,-30,9, zpět z Bandar Lampung. Emiráty mám ověřené, ale zaráží mě let.spol. Garuga-(Jakarta- Bandar) Nevíš něco?
vy*****@se****.cz
je Indonéská národní letecká společnost a její let je na letence uveden proto že za:
a)na trase Bandar-Jakarta Emirátes nelétají
b)Garuda a Emirátes jsou partneři a v tomto případě se jedná o tzv.codeshare flight
žádnej strach Garuda na rozdíl od jiných indonéských společností nezkrachuje.Pokud chceš jistotu při cestování po JZ a JV Asii tak cestuj s národními dopravci nebo s Air Asia na ty je spolehnutí.Nám se stalo při letošní cestě po Thajsku,Indonésii,Malajsii a Nepálu že zkrachovali dvě letecké společnosti na které jsme měli předem zakoupené letenky.Ahoj a good luck
Ahoj, takže jste též koupili variantu tam na Sumatru a zpátky z Jakarty? Jediné čeho se bojim, aby ta Indoneská letecká společnost, která je vystavitelem letenky nezkrachovala, protože ta cena je fakt neuvěřitelná. Jinak by to mělo fungovat.
Nechci vás zklamat, ale 14 dní je strašně málo. Já jedu na necelé dva měsíce.
Já budu 9.11 – 9.2. na Bali, taky jsem tuhle akci využila, je to paráda! 🙂
Jenom na Bali? Není to škoda?
Nevyměníme kontakty, že bych tě případně vytáhnul na sopku na Lomboku, až budu mít cestu kolem? 🙂
My ty letenky máme za tuhle cenu, ale kupovali jsem je přes expedia.com
aj my ich mame 🙂
Prosím Vás kde zháňate letenky za takéto ceny ? Na akej stránke ? ďakujem
Ahojky, příští rok v únoru chceme jet s manželem na Bali. Nechtěl by se k nám někdo přidat?
ahoj,taky.sem.koupil…3.12.-3.3.za.9600…luxus
dame.Laos,Kambodzu,Thajsko
a..1.1/2mesice.Java,Sumatra
se.ozvete,kdo.tam.pak.budete:)
Cos koupil za 9600? Praha – Jakarta – Praha?
praha-Bangkok—-Bandar.L-Praha.na.3.mesice:)
A to je taky s Emiratama a stejná akce? Dá se to ještě koupit? Ptám se kvůli mým potenciálním spolucestovatelům, které to zaujalo.
bohuzel.uz.nejsou,taky.jeste.potrebuju.jeden.lupen:)
ahoj blahopřeju k dobré ceně …chystáme se v lednu a unoru 2015 do singapuru na javu a pak kambodža a laos ..uvital bych každou zkušenost z téhle oblasti ..já znám jen thajsko (projeté od jihu na sever..celkem 3krát) jestli nebudeš proti můžeme pokecat každá rada dobrá zatím ahoj
cau,klidne.muzeme…v.Laosu.sem.byl.jednou
v.Kambodzi.4krat
ozvi.se.na.email
bo*****@se****.cz
,tam.se.domluvime
Letíme za tuto cenu od 1. do 20.9, nechce se někdo připojit? Hlavně na výlety?
taky jsem vyuzila akci Praha – Bangkok, Bandar Lampung – Praha v termínu 29/9 -17/10. chtěla bych projet Sumatru z Medanu do Padangu… nebude tam nekdo?
Dobrý den, chystáme se s manželkou na Bali 22.08.2014 do 08.09.2014 jde ještě sehnat zmiňovaná letenka. Prosím případně odkaz. Neboť nejlevněji jsem sehnal přímo od Emirátů za 16100,- na osobu, ale jen do Singapuru, pak musím přes Airasia koupit Singapur – Denpasar.
Moc všem děkuji za info.
Tahle konkrétní akce končila 7. července, ale je možné, že přes Bangkok apod. tam ještě nějaká podobná akce běží. Spíš ale budete muset dát těch 16. To je standartní nejnižší cena do Jakarty.
7. června, omlouvám se.
zatím jsem našel praha -londýn-singapur za 14300kč a ze sigapuru do jakarty je to sranda ..1600 kč zpáteční …budu rád za levnější variantu díky jestli někdo ví kde koupit
Nemůžu se chlubit 363EUR, ale 30.11 odlet z Prahy přes do Bangkoku a těsně před Vánocema zpět vyšel na 12500Kč s ukrajinskýma aerolinkama, čekání v Kyjevě tam i zpět 2:25hod, což je luxus. Pak z Bangkoku s AirAsia asi za 2600 na osobu na Bali.
tim.bych.se.moc.nechlubil…ja.bych.s.UK.neletel.ani.za.nic
my.sme.meli.prestup.v.Kijeve.2hod.a.bylo.z.toho.13hodin
vojaky.a.policaty.na.nas.zavolali,bylo.to.husty
slusne.sme.se.tam.ozrali:)
HA HA HA nekdo vam tady pekne spamujete s letenkami. Kde jste c.uraci a k.undy administratori???? Brzy uz vam spadne celej v.ymrdanej web
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
JEMEN – Skrytá perla Orientu
Zimní dobrodružství v evropských horách: Průvodce pro náročné turisty
Kambodža: od genocidy Rudých Khmerů až po ráj digitálních nomádů
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.