Spolucestování Asie/ Australie

Indie (unor/brezen 2010)

Marketa

Ahoj, hledam spolucestujici na cestu do Indie. Planuji cestovat 1 mesic po severo-vychodni casti a zacit v Kalkate. Vse ale zalezi na dohode. Marketa

Zkušenosti čtenářů

dan

ahoj, to zní dobře. něco podobného plánuju. ozvi se kdyžtak na

7d*@se****.cz

manollo

severovychod, neviem ako teraz, ale pred rokmi to bolo dramaticke. Assam ma niekolko rebel tetorist skupin. Na stanici v Guwahatti boli vyvesene fotky zmrzacenych tiel na identifikaciu po nedavnom vybuchu vlaku. Osobne som tam vela ludi cudzincov v Guwahati nevidel, a ak tak len zopar zaujemcov co sli do Kaziranga NP. Inak ale je to zaujimavy kut Indie. Drzim palec.

Marketa
manollo:

Muzu se zeptat, jaka mista doporucujete? Zatim jsem ve fazi planovani, tak si necham poradit:-)

m
Marketa:

Ahoj.
Konkretne miesta neviem doporucit, ale samotne cestovanie napriec krizom krazom je velka skola, povodne som mal na plane len prefrcat Indiu a cestovat Banglades, ale nakoniec som stvrdol v Indii 6 mesiacov lebo je to uzasny kut zeme.

alena
Marketa:

Ahoj Markéto,
mám stejné plány jako ty.Poznat severovýchod Indie.Vše záleží na domluvě.Jelikož tvá poslední zpráva je z 30.10.09, tak nevím jestli je ještě aktuální.Díky za odpověď.

Nada
alena:

Ahoj Aleno,ja mam podobne plany, ale zatim jsem v pocatecni fazi, hruba predstava byla zhruba 4 tydenni cesta (max. kvuli praci}, laka me oblast kolem Darjeelingu, ale nebranim se i jinym smerum v Indii, loni v lete jsem byla v Ladakhu, tak chci poznat dalsi cast zeme. Brezen/duben.
Kdyztak muzes napsat na mejl

mo*******@ce*****.cz

AHoj Nada

Marketa
alena:

Ahoj Aleno,
asi pozde, nicmene se dostavam k odpovedi, az ted. Musela jsem posunout termin odjezdu na konec roku (rijen/listopad 2010), takze pokud mas zajem muzes mi pro vic informaci napsat na email:

56**@em***.cz

. Marketa

David

Ahoj, plánujem cestu březen – duben, 1 měsíc, jsme zatím dva, místa pobytu Dillí, Jaipur, Agra, Varanasi, Darjeeling a Nepál. Kalkata není problém. Cokoli jde změnit, vše na domluvě…

Petr
David:

Ahoj Davide koukám, že plánuješ Indii a to do Radžástanu. Měl bych prosbu …. Je to dva roky co jsme se vrátili a máme moc krásný vzpomínky a indiány na který často myslíme. Chci tě poprosit jestli by jste zajeli do Jaselmeru a navštívili našeho kámoše a předal mu dárky, fotky apod… Jeden z milionuuu, ktery toho moc nemá, tak by to byla menší výpomoc v nuzném životě. Podrobnosti bychom doladili telefonem, nebo emailem…máš-li zájem :-). Díky Petr

Honza
David:

Ahoj Davide,
chtěl bych tě poprosit o více informací, na mail

je*****@ce*****.cz

Dík

vladka
David:

ahoj davide, jak jsi daleko s planovanim? premyslim o nejake ceste na jare – rada bych se pridala, pokud mate misto. posles mi prosim nejake informace do mailu?
diky v.

Katekat

Ahoj všem,
budu v Indii od 26.2. do 26.3.
V plánu mám jih Indie, přiletím do Chennai a odtud se budu přemísťovat do Mumbai, odkud letím směr Thajsko.
Kdyby měl někdo chuť se přidat, pište na email s pár info o sobě 🙂

Petr

Ahoj, ja pr zmenu shanim partaka/partacku nebo partaky na cestu po Nepalu a Indii, ale jiz na konci unora. Prevazne se bude jednat o navstevy narodnich parku s focenim divokych zvirat. K tmu dva treky v horach, oblast Annapuren. Teploty budou cca od 5 do 32°C. Termin 24.2. – 15.4.2010 po vlastni ose z Kathmandu do Dili pesky, busem, nakladakem, vlakem. Mam vse kompletne naplanovane, ale onemocnel mi partak, s kterym jsem mel jet. Pokud mate nekdo zajem, podrobnosti poslu obratem do emailu.

cuz Petr

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: