Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Hledám zkušené spolucestovatele do Indie- chci jet poprvé. Nejdříve v únoru 2009 a ne pozemní dopravou.
Zkušenosti čtenářů
Libor
Zdravím, v Indii jsem byl
před třemi lety s kamarádem. Bylo to tam velice zajímavé, strávili jsme tam jeden měsíc. Rád bych se tam znova vrátil.
Leden, únor je na cestování
po Indii nejlepší doba. Napište své představy na můj mail iv*****@se****.cz
nebo tel. 603834074. Zdraví Libor
Gabi
Libor:
Ahoj, lidi, také plánuju cestu do Indie, zatím se zajímám o všechno, co se o Indii píše, přečetla jsem pár cestopisů. Začala jsem dokonce chodit na hindštinu, neboťo mi tento jazyk přijde hodně exotický a jiný, ale kromě písma ne až tak těžký 🙂 zkrátka, Indie mě láká moc 🙂 Mám ráda indickou kuchyni, bollyw. filmy atd. Takže pokud seženu potřebné finance a parťáka, určitě bych chtěla vyrazit v podobném termínu. Můžeme si zatím napsat něco o sobě a která míst plánujeme navštívit. Gábi
Merlin
Gabi:
Ahoj, také se chystám letecky do Indie, konec roku 2008, nebo zač. 2009 na 2 – 3 měsíce, hledám jednu /jednoho do party, nejraději zkušenější a mluvící anglicky, př. hindština by byla fantastická. Jezdím fotit, tomu vše podřizuji, zajímají mne místní lidé, venkov ap. Hledám někoho, komu by nevadilo se třeba ráno rozejít a za pár hodin sejít, nekonvenčního a nerozmazleného poutníka/poutnici. Od středu na jih cik cak. Uvítám i veškeré info a zkušenosti.
Gabi
Merlin:
Ahoj, Merlin!
chystám se s Asertje spíše na sever Indie, Dillí a okolí, Rajastán, Gujarat… uvidíme, na měsíc. Anglicky mluvím, hindsky se učím 🙂
Gábi
tomas
Chystám se na jaro
asi březen 2009
Badrinath a možná i do
dnes už Číny ke Kailasu
podél hranice s Nepalém.
beat
ahoj rad bych pokut nekdo mate zkusenosti a inf. o ceste po zemi (iran-pakistan-indie) dik be**@ce*****.cz
Zdravím, v Indii jsem byl
před třemi lety s kamarádem. Bylo to tam velice zajímavé, strávili jsme tam jeden měsíc. Rád bych se tam znova vrátil.
Leden, únor je na cestování
po Indii nejlepší doba. Napište své představy na můj mail
iv*****@se****.cz
nebo tel. 603834074. Zdraví Libor
Ahoj, lidi, také plánuju cestu do Indie, zatím se zajímám o všechno, co se o Indii píše, přečetla jsem pár cestopisů. Začala jsem dokonce chodit na hindštinu, neboťo mi tento jazyk přijde hodně exotický a jiný, ale kromě písma ne až tak těžký 🙂 zkrátka, Indie mě láká moc 🙂 Mám ráda indickou kuchyni, bollyw. filmy atd. Takže pokud seženu potřebné finance a parťáka, určitě bych chtěla vyrazit v podobném termínu. Můžeme si zatím napsat něco o sobě a která míst plánujeme navštívit. Gábi
Ahoj, také se chystám letecky do Indie, konec roku 2008, nebo zač. 2009 na 2 – 3 měsíce, hledám jednu /jednoho do party, nejraději zkušenější a mluvící anglicky, př. hindština by byla fantastická. Jezdím fotit, tomu vše podřizuji, zajímají mne místní lidé, venkov ap. Hledám někoho, komu by nevadilo se třeba ráno rozejít a za pár hodin sejít, nekonvenčního a nerozmazleného poutníka/poutnici. Od středu na jih cik cak. Uvítám i veškeré info a zkušenosti.
Ahoj, Merlin!
chystám se s Asertje spíše na sever Indie, Dillí a okolí, Rajastán, Gujarat… uvidíme, na měsíc. Anglicky mluvím, hindsky se učím 🙂
Gábi
Chystám se na jaro
asi březen 2009
Badrinath a možná i do
dnes už Číny ke Kailasu
podél hranice s Nepalém.
ahoj rad bych pokut nekdo mate zkusenosti a inf. o ceste po zemi (iran-pakistan-indie) dik
be**@ce*****.cz
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Playa del Carmen
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru