Spolucestování Asie/ Australie

Indie-únor/březen 2009

Astertje

Hledám zkušené spolucestovatele do Indie- chci jet poprvé. Nejdříve v únoru 2009 a ne pozemní dopravou.

Zkušenosti čtenářů

Libor

Zdravím, v Indii jsem byl
před třemi lety s kamarádem. Bylo to tam velice zajímavé, strávili jsme tam jeden měsíc. Rád bych se tam znova vrátil.
Leden, únor je na cestování
po Indii nejlepší doba. Napište své představy na můj mail

iv*****@se****.cz

nebo tel. 603834074. Zdraví Libor

Gabi
Libor:

Ahoj, lidi, také plánuju cestu do Indie, zatím se zajímám o všechno, co se o Indii píše, přečetla jsem pár cestopisů. Začala jsem dokonce chodit na hindštinu, neboťo mi tento jazyk přijde hodně exotický a jiný, ale kromě písma ne až tak těžký 🙂 zkrátka, Indie mě láká moc 🙂 Mám ráda indickou kuchyni, bollyw. filmy atd. Takže pokud seženu potřebné finance a parťáka, určitě bych chtěla vyrazit v podobném termínu. Můžeme si zatím napsat něco o sobě a která míst plánujeme navštívit. Gábi

Merlin
Gabi:

Ahoj, také se chystám letecky do Indie, konec roku 2008, nebo zač. 2009 na 2 – 3 měsíce, hledám jednu /jednoho do party, nejraději zkušenější a mluvící anglicky, př. hindština by byla fantastická. Jezdím fotit, tomu vše podřizuji, zajímají mne místní lidé, venkov ap. Hledám někoho, komu by nevadilo se třeba ráno rozejít a za pár hodin sejít, nekonvenčního a nerozmazleného poutníka/poutnici. Od středu na jih cik cak. Uvítám i veškeré info a zkušenosti.

Gabi
Merlin:

Ahoj, Merlin!
chystám se s Asertje spíše na sever Indie, Dillí a okolí, Rajastán, Gujarat… uvidíme, na měsíc. Anglicky mluvím, hindsky se učím 🙂
Gábi

tomas

Chystám se na jaro
asi březen 2009
Badrinath a možná i do
dnes už Číny ke Kailasu
podél hranice s Nepalém.

beat

ahoj rad bych pokut nekdo mate zkusenosti a inf. o ceste po zemi (iran-pakistan-indie) dik

be**@ce*****.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: