Spolucestování Asie/ Australie

Indie únor až březen 2010

Katka

Ahoj,
tak jsem se definitivne rozhodla pro Indii. Rada bych vyrazila v polovine unora (v rozmezi cca 16.-22.2.) a pobyla tam 2-3 tydny. Levne, dobrodruzne, uvolnene. Nejake pamatky, park, more, hodne jidla a zabavy :). Pokud mate nekdo podobny plan a tomhle terminu, dejte prosim vedet co nejdrive, at rezervujem letenky 😉

Zkušenosti čtenářů

Klára

Ahoj, já mám v plánu jet do Indie teď kolem 4,5 února, vízum bych měla dostat v pondělí, letenku budu kupovat už tento týden,plánuji tam být tak do 10.března, jedeš sice trochu později,ale mohly bychom dát spicha někde tam, co říkáš?jedu do Indie poprvé, tak nevím,jestli sama holka bude ok,ale věřím že jo.Jinak mi je 20, jsem z Prahy, tak mi napiš na mail

we***@se****.cz

,ať se můžeme co nejdřív domluvit.Klára

Klára

Ahoj, já mám v plánu jet do Indie teď kolem 4,5 února, vízum bych měla dostat v pondělí, letenku budu kupovat už tento týden,plánuji tam být tak do 10.března, jedeš sice trochu později,ale mohly bychom dát spicha někde tam, co říkáš?jedu do Indie poprvé, tak nevím,jestli sama holka bude ok,ale věřím že jo.Jinak mi je 20, jsem z Prahy, tak mi napiš na mail

we***@se****.cz

,ať se můžeme co nejdřív domluvit.Klára

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: