Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
ahoj, na podzim 2010 planuju cca 4 mesicni cestu do Indie, Nepalu a dle casu, penez, mozna i nekam dal (Thajsko..) Neplanuje nekdo podobnou cestu ?? mi***********@ya***.fr
Ahoj Mirku, jsem ráda že jsem narazila na Tvůj příspěvek. Taky plánuju letošní rok delší cestu po Indii, Nepálu…ale zatím jsem nenašla parťáka,který by mohl odjet na tak dlouho.. Chtěla bych aspoň 2-3měs.,ale ani 4 by nemusel být problém. Určitý plán o cestě v hlavě už mám,můj hlavní cíl jsou hory, ale mezi tím i všechno to ostatní co k tomu patří. Písni mi prosím jaké jsou Tvé představy.. Zatím ahoj Jitka ( Ji******@em***.cz
Ahoj Mirku, jsem ráda že jsem narazila na Tvůj příspěvek. Taky plánuju letošní rok delší cestu po Indii, Nepálu…ale zatím jsem nenašla parťáka,který by mohl odjet na tak dlouho.. Chtěla bych aspoň 2-3měs.,ale ani 4 by nemusel být problém. Určitý plán o cestě v hlavě už mám,můj hlavní cíl jsou hory, ale mezi tím i všechno to ostatní co k tomu patří. Písni mi prosím jaké jsou Tvé představy.. Zatím ahoj Jitka (
Ji******@em***.cz
)