Spolucestování Asie/ Australie

Indie na pohodu, únor 2012

Marek

Ahoj,

rád bych se podíval v únoru do Indie a nerad bych tam jel sám. Proto sháním někoho, kdo by jel taky.
Itinerář ještě není zcela hotov, ale určitě v něm nebude chybět Agra, Darjeeling a Varánasí. Moje představa je low cost cestování, s místníma ale přitom na pohodu.
Je mi čerstvých 34 let, je-li to pro někoho důležité.

Marek

P.S. Někdy na přelomu srpna a září bych rád do Maroka – 10 až 14 dní. Viz můj inzerát v sekci Afrika.

Zkušenosti čtenářů

Kaja

Nevím koho na spolucestování hledáš, ale nápad se mi docela líbí, v Indii jsem nebyl… Dovedu si i představit společnou jen část cesty… Karel (

lu***@se****.cz

)

Martin

Ahoj Marku,
dobry napad, pokud budes chtit, tak bychom mohli zkusit neco domluvit.
diky Martina, cerstvych 36 🙂

Tom@s

Ahoj ,ja se chistam na prelomu roku (prosinec/leden) do Indie a na Sri Lanku.Jedu sam,takze uvitam spolecnost,byd jenom na cast cesty.Planuji to na tri mesice a vice.Cestuji na pohodu,snazim se mit nizke naklady a nic neplanuji detajlne…ono se to ani neda.

Tomas(38)

P.S.

tr**********@gm***.com

Marketa

Ahoj Marku,
v unoru chystam taky cestu do Indie, zatim nemam presny plan, ale urcite planuji navstivit Darjeeling…celkem chci stravit v Indii 2-3 mesice. Marketa(

56**@em***.cz

)

Marek
Marketa:

Ahoj Marketo,

napíšu Ti na email.

M.

Veronika

Zdravim Maro,Unor se me libi.Rada se pridam:)
Veronika

Jani

ahoj Marku, já bych chtěla jet taky, ale ne sama, kdybys pořád nikoho k sobě neměl ozvi se

mn*****@se****.cz

Jakub

Ahoj všichni, taky plánuje Indii – hlavně sever + Nepál. Předpokládaný odjezd leden nebo únor, přibližně na měsíc. Pokud by měl někdo alespoň podobnou představu, ozvěte se. Jakub (27)

Lin
Jakub:

Zdarec, Indie mne velmi láká, ale mám strach cestovat sama, možná se přidám, pokud se dohodneme. Je mi 22, jestli to někomu neva 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: