Ahoj,
rád bych se podíval v únoru do Indie a nerad bych tam jel sám. Proto sháním někoho, kdo by jel taky.
Itinerář ještě není zcela hotov, ale určitě v něm nebude chybět Agra, Darjeeling a Varánasí. Moje představa je low cost cestování, s místníma ale přitom na pohodu.
Je mi čerstvých 34 let, je-li to pro někoho důležité.
Marek
P.S. Někdy na přelomu srpna a září bych rád do Maroka – 10 až 14 dní. Viz můj inzerát v sekci Afrika.
Nevím koho na spolucestování hledáš, ale nápad se mi docela líbí, v Indii jsem nebyl… Dovedu si i představit společnou jen část cesty… Karel (
lu***@se****.cz
)
Ahoj Marku,
dobry napad, pokud budes chtit, tak bychom mohli zkusit neco domluvit.
diky Martina, cerstvych 36 🙂
Ahoj ,ja se chistam na prelomu roku (prosinec/leden) do Indie a na Sri Lanku.Jedu sam,takze uvitam spolecnost,byd jenom na cast cesty.Planuji to na tri mesice a vice.Cestuji na pohodu,snazim se mit nizke naklady a nic neplanuji detajlne…ono se to ani neda.
Tomas(38)
P.S.
tr**********@gm***.com
Ahoj Marku,
v unoru chystam taky cestu do Indie, zatim nemam presny plan, ale urcite planuji navstivit Darjeeling…celkem chci stravit v Indii 2-3 mesice. Marketa(
56**@em***.cz
)
Ahoj Marketo,
napíšu Ti na email.
M.
Zdravim Maro,Unor se me libi.Rada se pridam:)
Veronika
ahoj Marku, já bych chtěla jet taky, ale ne sama, kdybys pořád nikoho k sobě neměl ozvi se
mn*****@se****.cz
Ahoj všichni, taky plánuje Indii – hlavně sever + Nepál. Předpokládaný odjezd leden nebo únor, přibližně na měsíc. Pokud by měl někdo alespoň podobnou představu, ozvěte se. Jakub (27)
Zdarec, Indie mne velmi láká, ale mám strach cestovat sama, možná se přidám, pokud se dohodneme. Je mi 22, jestli to někomu neva 🙂
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.