Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

indie léto 2012

Danka

Hledám partu či parťáka na trek po severní Indii,ráda bych do hor,nic vysokohorského,spíš průměr.turistika + jóga.Cca 3-4 týdny.

Zkušenosti čtenářů

Edita

Ahoj Danko,
na začátku července se budu přes Indii vracet domů a nějakou dobu se tu budu pohytovat..ještě nemám přesný plán, ale asi budu chtít navštívit i nějaké přátele… Co všechno plánuješ Ty?
Teoreticky bychom se mohly někde setkat…

Danka
Edita:

Ahoj Edito,mám v plánu jet po příletu do Dillí vlakem do do Haridváru a Uttarkaši, zde pobyt v ašramu,cca 2 noci,pak dál nahoru trek do Bhodžvasy a k Gomukh (pramen Gangy)- cca 6 dnů,cesta zpět, trek do Kedartalu, cca 4 dny a do Rišikeše 2 dny. Další plány závisí na partě, zda se nějaká takhle narychlo vytvoří – tak 2-4 lidi. Nechci jet sama.

Edita
Danka:

Hmm Danko, tak to se asi nepotkáme, budu se pohybovat spíš na severovýchodě.
Šťastnou cestu plnou zážitků!

Roman

A kdy plánuješ cestu….

Danka
Roman:

Mám v plánu jet na začátku července na cca 4 týdny.

David
Danka:

Ahoj Danko, měl bych zájem se připojit na cestu po Indii, jen bych potreboval par informaci ohledne viza . Tak pokud je to jeste aktualni ,tak bych jel s Tebou. David

Leoš
Danka:

Máš super plán kam v Indii jet. Já chci jet taky začátkem července taky na 4 týdny. můj email je Le*********@ce*****.cz – najdeš mě skrze něj i na FB.

Roman

To už je na mě pozně..potřebuju odcestovat do měsíce…

Marie

Ahoj vsichni,
momentalne s muzem stavime hotel v Kasmiru v Pahalgamu, nedaleko Srinagaru – budeme tu do pulky cervna, pak se uvidi, co viza, ale patrne se budeme, co nejrychleji vracet zpet. S radosti uvitame krajany (zejmena privezou-li nam plechovku Plzne:-)). Je to tady nadherny(viz. treba http://www.facebook.com/himalayafun)+ predevsim tady clovek o zapadniho turistu nezavadi. A da se odtud dotrekovat aj do Ladakhu. Prvonavstevnikum mohu poskytnout rady o Indii vseho druhu – za posledni 3 roky jsem v ni stravila skoro rok, projela jsem dost (vyjma vychodu a Taj Mahalu:- ). Takze chysta-li se nekdo na S nebojte se Kasmiru – je to takova mene proflakla varianta Manali a Simli:-)Mate-li stale pochybnosti, ci otazky ozvete se na email.:-)

David
Marie:

Ahoj, jmenuji se David, a plechovku vychlazene plzničky bych Vám klidne dovezl =-), jen bych potreboval par rad jak s vízem, a nejake rady na cestování a ubytování. Pokud byste byly tak ochotni ,tak muj mail je da***@se****.cz. předem Díky David

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: