Ahoj, plánujeme Trek kolem Annapuren v dubnu 2012, hledáme ještě pár lidí, jsme zatím 3, máme už podrobný itinerář cca na 22 dní, jak se to bude dál vyvíjet záleží na počtu lidí. Každopádně pokud by někdo měl zájem, tak se můžeme setkat a vše probrat. Jsme ze Vsetína z Moravy.
Pěkný den
Tomáš
Ahoj, jaké počítáte náklady na místě bez letenky?
Případně kolik počítáte na letenku samotnou?
Já se právě touhle dobou chystám tímhle směrem vyrazit a tohle zní dobře:) Osobně bych pak pokračoval do Indie a dál, ale začátek v Nepálu by nebyl k zahození.
Ahoj, těší mně Tvůj zájem, prosím pošli mi svůj mail na
st******@se****.cz
, pošlu Ti všechny podrobnosti o našem plánu jeho prostřednictvím, bude to tak nejlepší
Ahoj, i já se chystám tím směrem, zatím ještě nevím podrobnosti, pokud ještě hledáte parťáka, ozvěte se.
Ahoj Miro, těší mně Tvůj zájem, prosím pošli mi svůj mail na
st******@se****.cz
, pošlu Ti všechny podrobnosti jeho prostřednictvím, bude to tak nejlepší
Ahoj, zbyla mi nejaká dovolená a nevím co s ní, můžu se přiživit na Vaší akci? Napište budu ráda.
Ahoj Katko, těší mně Tvůj zájem, prosím pošli mi svůj mail na
st******@se****.cz
Ahoj, potřebuju změnu a tahle nabídka zní víc než dobře, také bych se přidala:-)Pokud máte nějaké bližší info, pošlete, budu moc ráda.
Ahoj Kačko, těší mně Tvůj zájem, prosím pošli mi svůj mail na
st******@se****.cz
Ahoj Tomáši,
v dubnu příští rok bych taky ráda podnikla nějaký trek, pokud ještě hledáte nějaké spolucestovale, tak bysme to mohli probrat.. já jsem ze Zlína 🙂 Lucka
Ahoj Tomáši,
v dubnu příští rok bych taky ráda podnikla nějaký trek, pokud ještě hledáte nějaké spolucestovale, tak bysme to mohli probrat.. já jsem ze Zlína 🙂 Lucka
Ahoj Lucko, těší mně Tvůj zájem, prosím pošli mi svůj mail na
st******@se****.cz
Ahoj Tomáši, nevím kolik Vás už je a jestli by jste ještě někoho nepřibrali, pokud ano, můžeš mi poslat info na email, díky
Pavel z ValMezu
Ahoj, jsem ze Vsetína a taktéž se chystám s menší partičkou do Nepálu v tomto čase. Můžem dát někdy pivko a porbrat co a jak.
ahoj Přemo, určitě Ti dám vědět jak budeme dělat sešlost na Vsetíně ohledně tohoto Treku, třerba něco společně vymyslíme, pošli mi na sebe mobil nebo kontakt, abych Ti zavolal ohledně schůzky. můj mail
st*****@se****.cz
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru