Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj,hledám spolucestovatelku 40+(není podmínkou) na nějaký kombinovaný zájezd,poznávání – odpočinek,10-20dní max,v období listopad – únor,děkuji ,I.
Zkušenosti čtenářů
Tereza
Ahoj Ivo,
také bych na podzim ráda poznala nějakou část Asie. Přesně jak píšeš – kombinace poznávání a válení :o) Kdyby teda nevadilo, že ještě nejsem 40+ :o)
Terka re***********@se****.cz
Ahojte, ráda bych vyrazila na Bali, taky poznávání plus moře, asi raději se během pobytu několikrát přesunout – nebýt jen na jednom místě. Co vy na to, holky? 🙂 Mějte se krásně, Petra
Zdenka
Ahoj holky, taky bych rada vyrazila na Bali. Muzu uplne kdykoliv, cim driv, tim lip.
Jen teda ziji v Dubaji, takze bych letela odtud.
Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. Který termín by vám vyhovoval? Už jste se domlouvaly na něčem konkrétním? Já bych se k vám ráda připojila….
Martina
Dana:
Ahoj holky,
domluvily jste něco. Mohla bych se k Vám případně přidat ?
Martina
Michal
Martina:
Ahoj Marťo. Chystám se do Indie příští týden, konkrétně v termínu 27.9.-22.10. Váránasí je jedno z míst, které mám v plánu krom spousty dalších navštívit…jsem sám a zatím se mi nepodařilo sehnat nějakého spolusouputníka/ci. 🙂 Pokud by tě zajímal itinerář, tak bych ti ho zaslal do mejlu.
Michal, 33
Vasek
Od 12.1.2018 hledam partaka do indonesie na dva mesice. Mam tam domluveny moped za 20usdtyden. Projet si tam par sopek a ostrovu. Takze hledam nekoho koho nebudu muset na moped privazovat gumycukem a ma fyzicku na vyslapy, potapeni apd mailem: ptokes.v at gmail.com
Ve dvou na mopedu s baglama? V tom prisernem provozu? Indonesie je dost velka, mel bys aspon napsat, odkud chces vyrazet.
Ahoj Ivo,
také bych na podzim ráda poznala nějakou část Asie. Přesně jak píšeš – kombinace poznávání a válení :o) Kdyby teda nevadilo, že ještě nejsem 40+ :o)
Terka
re***********@se****.cz
Ahojte, ráda bych vyrazila na Bali, taky poznávání plus moře, asi raději se během pobytu několikrát přesunout – nebýt jen na jednom místě. Co vy na to, holky? 🙂 Mějte se krásně, Petra
Ahoj holky, taky bych rada vyrazila na Bali. Muzu uplne kdykoliv, cim driv, tim lip.
Jen teda ziji v Dubaji, takze bych letela odtud.
Kdybyste mely zajem, muj email je
zd************@se****.cz
Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. Který termín by vám vyhovoval? Už jste se domlouvaly na něčem konkrétním? Já bych se k vám ráda připojila….
Ahoj holky,
domluvily jste něco. Mohla bych se k Vám případně přidat ?
Martina
Ahoj Marťo. Chystám se do Indie příští týden, konkrétně v termínu 27.9.-22.10. Váránasí je jedno z míst, které mám v plánu krom spousty dalších navštívit…jsem sám a zatím se mi nepodařilo sehnat nějakého spolusouputníka/ci. 🙂 Pokud by tě zajímal itinerář, tak bych ti ho zaslal do mejlu.
Michal, 33
Od 12.1.2018 hledam partaka do indonesie na dva mesice. Mam tam domluveny moped za 20usdtyden. Projet si tam par sopek a ostrovu. Takze hledam nekoho koho nebudu muset na moped privazovat gumycukem a ma fyzicku na vyslapy, potapeni apd mailem: ptokes.v at gmail.com
Ve dvou na mopedu s baglama? V tom prisernem provozu? Indonesie je dost velka, mel bys aspon napsat, odkud chces vyrazet.
Jo a jeste v obdobi destu. To bude spis za trest.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.