Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, hledám pohodové spolucestující na konec srpna/začátek září. Ideálně někam s batohem na zádech spíše do přírody (ale muzeím se nebráním :).
Lenka
Zkušenosti čtenářů
Patrik
Ahoj, je mne 22 let a rád bych někdy v srpnu vyrazil stopem do Srbska. Jenom mne chybí nějaký parťák, parťačka. Ve dvou se pojede lépe. Kdyby jsi měla zájem napiš na email, gr*****@em***.cz
Ahoj Leni, je mi 24 a taky bych někam vyrazila s batohem. Termín začátek září je pro mne ideální….. Jaké země bys chtěla?
Tom
Ahoj holky no ja jezdim uz 3 roky pracovne po evrope a kdyz by jste chteli se nekam podivat tak ja budu rad za spolecnost pri ceste.Jinak mam pritelkyni tak mi jde jen o spolecnost.Tak mi pisnete na email pokud nektera budete myt zajem.
Dušan
Ahoj, v srpnu se chystám na cca. 14 dní na Litvu. V případě zájmu pošlu podrobnosti. Dušan du****@se****.cz
Ahoj,
hledám ženský protějšek:-)doprovod:-) na cestu k Mazuram a dál k moři. Jizda autem, stanovaní, kempy, poznávání.První polovina srpna nebo září na cca dva týdny. Co ty na to? Mě 37.
Ahoj, je mne 22 let a rád bych někdy v srpnu vyrazil stopem do Srbska. Jenom mne chybí nějaký parťák, parťačka. Ve dvou se pojede lépe. Kdyby jsi měla zájem napiš na email,
gr*****@em***.cz
, budu rád…
Lenko, kolik je Ti ?
Ahoj Petře,
je mi 32 🙂
L.
Ahoj Leni, je mi 24 a taky bych někam vyrazila s batohem. Termín začátek září je pro mne ideální….. Jaké země bys chtěla?
Ahoj holky no ja jezdim uz 3 roky pracovne po evrope a kdyz by jste chteli se nekam podivat tak ja budu rad za spolecnost pri ceste.Jinak mam pritelkyni tak mi jde jen o spolecnost.Tak mi pisnete na email pokud nektera budete myt zajem.
Ahoj, v srpnu se chystám na cca. 14 dní na Litvu. V případě zájmu pošlu podrobnosti. Dušan
du****@se****.cz
Ahoj,
hledám ženský protějšek:-)doprovod:-) na cestu k Mazuram a dál k moři. Jizda autem, stanovaní, kempy, poznávání.První polovina srpna nebo září na cca dva týdny. Co ty na to? Mě 37.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
OBZORY jsou za námi a my už se těšíme na další setkání. Tak ahoj zase za rok!
JEMEN – Skrytá perla Orientu
Zimní dobrodružství v evropských horách: Průvodce pro náročné turisty
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.