Ahoj, tento rok maturuji a po maturitě bych chtěla vyrazit do světa. Nepočítám s genialitou tudíž raději počítám i s termínem odmaturování v prosinci 😀 Taky sháním nějakou pracovní příležitost zavčas. Nechci žádnou Au-pair, nemám vztah k dětem. Nějakou práci i náročnější např. farma, sklady, úklid apod. Nejlepší destinací je Anglie, kvůli rozvoji anglického jazyka, ale nebojím se ani severních zemí, zejména Dánska a Norska, nebo Nizozemí, Itálie, Řecka apod. Prosím né Německo, Rakousko, Polsko a Slovensko. Za veškeré nabídky budu velice ráda.
PS: Ještě bych podotkla, máme v plánu jet dohromady tři kamarádky, takže kdyby chtěl někdo mladé a svěží maturantky ozvěte se, díky 😀
email:
Da******@gm***.com
🙂
Ahoj ! :)Ráda bych vyrazila v červnu do Evropy nejlépe do přírody (nejlépe Skotsko,Irsko – neni však prioritou) za brigádou. Vydělat si peníze, poznat nové lidi a kulturu a procvičit si angličtinu či se naučit nový jazyk 🙂 bohužel se pravděpodobně budu muset září vrátit kvůli nástupu na VŠ, ale klidně bych to spojila i s cestováním po evropě stopem nebo podobně kdyby někdo měl zájem :)Tak prosím ozvy na email :
st**************@se****.cz
Dobrý den, hledám práci v zahraničí na sezónuu 2016 bez problému možnéhoho prodloužení. Mám zájem o práci u moře a to nejlépe v hotelu jako servírka, pomocná síla v kuchyni? Nejlépe Řecko nebo Turecko. Je mi 26 let, jsem svobodná, bez závazků. Jsem zvyklá pracovat 6 dní v týdnu 11hodin, jsem spolehlivá, dosti důsledná a mám praxi v oburu. V ČR působím 4 roky na pozici pokladní, servírky, recepční a pomicné síly v kuchyni v hotelu 20km od polských hranic. Jsem pokročilejší v anglickém jazyce. Můj e mail …
zm****************@se****.cz
Ahoj. Jsem prvním rokem na vysoké škole a chtěla jsem na letní prázdniny vycestovat do zahraničí za brigádou a za zlepšením angličtiny, ale jako au pair to jde většinou na šest měsíců, proto jsem začala přemýšlet i o jiné práci, ale na léto toho moc najít nemohu. Mám velice kladný vztah k dětem, chodila jsem osm let do dětského oddílu. Nebráním se ani jiné práci a ráda se přiučim novým věcem. Ráda bych jela do Irska nebo Anglie kvůli angličtině. Ale nebránila bych se ani jiným zemím. Za jakékoliv nabídky předem děkuji. Mail:
he*************@gm***.com
Ahoj. Jsem prvním rokem na vysoké škole a chtěla jsem na letní prázdniny vycestovat do zahraničí za brigádou a za zlepšením angličtiny, ale jako au pair to jde většinou na šest měsíců, proto jsem začala přemýšlet i o jiné práci, ale na léto toho moc najít nemohu. Mám velice kladný vztah k dětem, chodila jsem osm let do dětského oddílu. Nebráním se ani jiné práci a ráda se přiučim novým věcem. Ráda bych jela do Irska nebo Anglie kvůli angličtině. Ale nebránila bych se ani jiným zemím. Za jakékoliv nabídky předem děkuji. Mail:
he*************@gm***.com
I já. Tel. 732 458 600
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru