Nový Zéland

Hledám parťáka na Zéland, 2015

Lenka

Zdravím lidičky. Sháním někoho, kdo semnou bude cestovat po Zélandu, hledat společný bydlení a případně koupi auta koncem září či kolem října. Prostě sháním parťáka..Ve dvou či více lidech se to lépe táhne 😉

Zkušenosti čtenářů

Petr

Ahoj,moje původní destinace měla být Austrálie,ale vyřízení studentských víz jim nějak trvá a mě už nebaví čekat. Proto sem svůj plán přehodnotil a hodlám letět na NZ. Přátelé co mám tam buď již byli,nemají prostředky,rodina nebo je to daleko….Proto někoho hledám.Budu rád za kontakt pro více info a tak… 🙂 email: pe******@****am.cz

Malda

Ahoj, je vylet na NZ jeste aktualni? Taky bych shanel nekoho do dvpjice nebo do party. Poletim v lednu.

Radek

Ahoj, já letím 16.1.2016 z Prahy do Chch. Zatím frčím sám a bez plánů 🙂

T.

Ahoj, přidávám se jako zájemce o parťáka/čku na NZ. Anglicky se jakž takž domluvím, ale hledám někoho, kdo má s cestováním a sháněním práce v cizině zkušenosti. Řekla bych leden – únor. Nevím ani jak dlouho trvá vyřízení víza. Je mi 25 a jsem z Brna.

Laci

Jak bich taky letel ale neman tolik peniz pohromade. Kdyz mi pujcite tak az budeme v Australii pracovat hned to vratim z prvni vyplaty. Trochu anglicky umim bil jsem v anglicku  a mam tam kontakti tak vam muzu pomoct.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: