Práce/pomoc v zahraničí

Hledám parťačku na hledání práce a bydlení v UK-léto 2018 (Londýn/ Manchester nebo i jiné město)

Anna

Ahoj,
jsem 22letá studentka ČVUT a ještě takhle těsně před Brexitem bych chtěla využít pracovní možnosti v Anglii (nějak konec června- to už záleží na kždý z nás). Už jsem jedno takový pracovní léto strávila v Londýně, 2 roky zpátky, a bylo to super 🙂 Každopádně ve dvou se to líp táhne, cestuje, tráví volný čas a taky snáz hledá bydlení. Takže, jestli je ti podobně jako mně  a uvažuješ nad tím vyjet, ale chybí ti někdo, kdo tě do toho pořádně namotivuje a navíc bude oporou a preventivní obranou proti osamnění v cizím prostředí, neváhej mě kontaktovat !:D Jsem nekuřačka, sportovně založená (běh, brusle, longboard, cyklokochání), mám ráda přírodu, taky pořádný jídlo a válení se po kavárnách, kino, galerie a hlavně jakýkoliv cestovatelský dobrodružství. Jestli to máš stejně, podobně, nebo se ti prostě jen líbí tenhle inzerát a nebojíš se, dej o sobě vědět a můžem něco vymyslet. Práce je tam dost. Samozřejmě bychom si asi hledala každá něco svýho, ale bydlet a trávit volnej čas by bylo fajn spolu.)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: