Ahoj všem, ráda bych se vydala koncem prosince/začátkem ledna 2012 jako aupair do USA. Hledám proto někoho,kdo ví o nějaké super rodince z New YOrk City, která by v tom období aupair mohla potřebovat. Je mi 22 let, zkušenost jako aupair mám. Před dvěma lety jsem v usa jako aupair na rok byla. Pobývala jsem u dvou rodin, kde jsem se starala o děti ve věku 6 a 8let a u druhé rodinky 6,12 a 15let. NY jsem si zamilovala, proto bych chtěla host family právě odtud. V současné době hlídám děti ( věk 4,6 a 12let)u rodiny z anglie.
Pokud máte někdo nějaké kontakty či informace, které by se mi mohly hodit, budu ráda, když se ozvete na email: Je********@se****.cz
Předem díky
Jeanette
Ahoj rada bych se taky zeptala jestli neznate nekdo nejakou rodinku z Ameriky ktera hleda au pair. Mela jsem 4.srpna odlitat a nevyslo to tak kdybyste nekdo o necem vedel tak napiste. Dekuju
sa************@ya***.com
Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO (sa************@ya***.com
Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra
sa************@ya***.com
My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo(sa************@ya***.com
Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra