zdravim mam 24 rokov som slovak touto cestou zhanam niekoho kto by siel pracovat do zahranicia zber OVOCIA ak ma nejake info ako zohnat takuto pracu nech mi napise mozme sa spojit a ist spolu ale dopredu vam pisem nikomu nedam dopredu ani centa som clovek ktory sa neda oklamat takze ak niekto chce ist na zber ovocia a ma nejake info napiste mi na facebook:Vlado Halámek alebo na meil
Dobrý deň,
Načo platiť za sprostredkovanie práci agentúram, ked si to môžete vybaviť sami z pohodlia domova.
Farmy sú overené a aj osobne odskúšané.
Ak sa chcete dostat na farmu tak je najvyšší čas, pretože obdobie február a marec sú mesiace ked sa končí z náborom brigádnikov, ale ak máte štastie aj mne sa to stalo môže sa sa stať že Vás príjmu aj v Júni.
Ak máte záujem dám vám číslo účtu, na ktoré pošlete sumu.
(Poskytujem iba zoznam fariem, nie som zodpovedná za to či si nájdete prácu alebo nie.)
Omg, kam se poděla obyčejná lidská touha někomu pomoci.
Dneska se všichni snaží každého pouze odrbat, vytřískat z něj prachy atd.
Poslední dobou se s tím setkávám víc a víc, bůh mamonu evidentně nad touhle planetou zvítězil. Smutné.
Pro Vlada:
Nikomu prosímtě nic neposílej, seznamy farem najdeš zdarma na internetu, třeba zde:
http://www.anglickysen.cz/cs/prace-v-anglii/98-seznam-farem-ve-velke-britanii-3-cast.html
Pak ti stačí si dohledat kontakt na jednotlivé farmy a napsat jim nebo tam zavolat. A máš to zadarmo.
Ne živit nějakou Evičku která pravděpodobně okopčila podobný seznam někde na netu a teď to tady snaží udat za peníze. Hnus.
PS: hledat a snažit se Vlado musíš sám, jinak tě budou odrbávat podobné Evičky jako tahle. Na lidi co ti budou chtít pomoc sami od sebe aniž by cokoliv čekali moc nespoléhej.