USA

Hawaii záři 2016

Kata

Ahoj, s přítelem se chystáme příští rok po mých státnicich na měsíc na Hawaii, můžete mi někdo dat nějaké tipy na levnější letenky, nějaké slušné ubytko atd? 🙂 rádi uvítáme i kdyby se k nám někdo chtěl přidat 🙂 Kata 🙂 kdyžtak pište na e-mail ka**********@se****.cz. Hezky slunečný den cestovatelé 🙂

Zkušenosti čtenářů

pdmlynek

Za prvé Ti gratuluji za dokončení školy.  Doufám že si Hawaii užijete.

Jak jistě víš, tak Hawaii se skládá z asi 8 ostrovů, z kterých asi 5 jsou běžně přístupné: Big Island, Maui, Molokai, Oahu, a Kauai.  Big Island je asi tak velký jako největší kraj v ČR, má asi 420 km dokola.  Maui a Kauai jsou taky turisty navštěvované.  Oahu má 2/3 všech lidí žijící na Hawaii, je tam hlavní město Hawaii, a je tam průmysl.  Na Molokai turisti moc nejezdí.

Jestliže máš na to měsíc, tak myslím že asi týden na Maui, týden na Kauai, týden a půl na Big Island, a pár dní na Oahu.

Já jsem byl v Maui na týden s rodinou když jsem dodělal střední školu.  Bydleli jsme celý ten týden v condo v Kihei.  Každý den jsme někam jeli, a prohlédli jsme si ten ostrov pěkně.

Asi po roce co jsem chodil s mojí ženou když jsme byli na vysoké, tak jsme byli na týden na Kauai.  Protože jsme byli chudí studenti, tak jsme si vzali sebou horské kola, výbavu na kempování, a stanovali jsme po celém ostrově.  Mimo letenek, stálo nás to asi 5 dolarů na osobu za den – nocleh byl zadarmo nebo $2/noc, nákup v samoobsluze byl levný – čili asi 80 USD za celou cestu.  Dnes už by to bylo nad 100 USD.

Nocleh v hotelech si můžeš najít na jakékoliv stránce: booking, kayak, tripadvisor, Travelocity, atd.

Můžeš si mimo hotelu najít byty.  Zkus vrbo.com

Letenky si můžeš najít na jakékoliv stránce: kayak, tripadvisor, vayama, orbitz, apod.

pdmlynek
pdmlynek:

WTF? Jak to že nemám odstavce?

Libor

Na letenky sleduj třeba http://cestujlevne.com/ a můžeš si i nechat posílat akce na mail.

Tomáš
Libor:

…nebo zkus akcniletenky.com popřípadě fly4free.pl odkud cestujlevne.com všechno kopíruje

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: