Ahoj, s přítelem se chystáme příští rok po mých státnicich na měsíc na Hawaii, můžete mi někdo dat nějaké tipy na levnější letenky, nějaké slušné ubytko atd? 🙂 rádi uvítáme i kdyby se k nám někdo chtěl přidat 🙂 Kata 🙂 kdyžtak pište na e-mail ka**********@se****.cz. Hezky slunečný den cestovatelé 🙂
Na letenky sleduj třeba http://cestujlevne.com/ a můžeš si i nechat posílat akce na mail.
…nebo zkus akcniletenky.com popřípadě fly4free.pl odkud cestujlevne.com všechno kopíruje
Za prvé Ti gratuluji za dokončení školy. Doufám že si Hawaii užijete.
Jak jistě víš, tak Hawaii se skládá z asi 8 ostrovů, z kterých asi 5 jsou běžně přístupné: Big Island, Maui, Molokai, Oahu, a Kauai. Big Island je asi tak velký jako největší kraj v ČR, má asi 420 km dokola. Maui a Kauai jsou taky turisty navštěvované. Oahu má 2/3 všech lidí žijící na Hawaii, je tam hlavní město Hawaii, a je tam průmysl. Na Molokai turisti moc nejezdí.
Jestliže máš na to měsíc, tak myslím že asi týden na Maui, týden na Kauai, týden a půl na Big Island, a pár dní na Oahu.
Já jsem byl v Maui na týden s rodinou když jsem dodělal střední školu. Bydleli jsme celý ten týden v condo v Kihei. Každý den jsme někam jeli, a prohlédli jsme si ten ostrov pěkně.
Asi po roce co jsem chodil s mojí ženou když jsme byli na vysoké, tak jsme byli na týden na Kauai. Protože jsme byli chudí studenti, tak jsme si vzali sebou horské kola, výbavu na kempování, a stanovali jsme po celém ostrově. Mimo letenek, stálo nás to asi 5 dolarů na osobu za den – nocleh byl zadarmo nebo $2/noc, nákup v samoobsluze byl levný – čili asi 80 USD za celou cestu. Dnes už by to bylo nad 100 USD.
Nocleh v hotelech si můžeš najít na jakékoliv stránce: booking, kayak, tripadvisor, Travelocity, atd.
Můžeš si mimo hotelu najít byty. Zkus vrbo.com
Letenky si můžeš najít na jakékoliv stránce: kayak, tripadvisor, vayama, orbitz, apod.
WTF? Jak to že nemám odstavce?