Spolucestování kamkoliv

Havajské ostrovy nebo Réunion, podzim 2013

Honza

Ahoj,
Rád bych během letošního podzimu (září-říjen) navštívil buď Havajské ostrovy nebo Réunion. Jsem ale sám, a tak bych se rád zeptal, zda by se nenašel nějaký pohodový parťák nebo parťačka přiměřeného věku, který byl měl stejné cíle? Moje představa je asi taková vyrazit na cca 3 týdny (20 dní) ideálně někdy v průběhu září nebo října. Raději než s CK bych jel po vlastní ose – hlavně proto, že si člověk může sám tvořit program podle aktuální nálady. Na místě bych rád podnikal hlavně různé túry a výlety po různých zajímavých místech, focení apod. – tj. rozhodně se nechci pouze válet někde na plážích. Rád bych tuto cestu realizoval v nějakých rozumných finančních mezích – rozhodně nehledám nějaký luxus, ale na druhou stranu ani vyslovený low cost (tj. nepotřebuji ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu, ale ani nehodlám spát někde „pod mostem“ jenom proto, aby to vyšlo co nejlevněji). Pokud by to někoho aspoň trochu oslovilo, určitě se neváhejte ozvat-ideálně přímo na mail mischu23(at)seznam.cz.
Honza, 28 let

Zkušenosti čtenářů

Jana Vaskova

Ahojda, pisni mi prosim vice infa do

ma***********@gm***.com

, děkuji, Janča.

další návrhy: Island, Norsko, J Amerika, Asie

Honza
Jana Vaskova:

Ahoj,
Oběma jsem vám odpověděl po mailu.
Honza

Vero

Ahoj,
na podzim bych taky někam vyrazila a nejraději daleko a za teplem. Havaj i Reunion tyto podmínky splňují. Třeba bysme se mohli nějak domluvit.. Napiš na mail.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: