Spolucestování Amerika

Havaj – květen 2013

Mirek a Dáša

Ahoj, v květnu 2013 (8-31.5.) jedeme na Hawaii, plánujeme 3 ostrovy (Big Island, Maui, Kauai). Hledáme někoho kdo bys s námi šéroval auto na něktrém, nebo na všech uvedených ostrovech. Plánujeme hlavně přírodu, spaní v kempech, nějaké treky. Je nám 38 a 36.

Zkušenosti čtenářů

Petr

Ahoj, tak to Vám přeji hezký výlet. Já jsem také na Havaji byl, je to tak jeden rok zpět a mohu jen doporučit! Byl jsem na Oahu a na Velkém ostrově a každý z nich je trochu jiný, ale výborný. Jinak, jestli hledáte info o cestě, tak mě velmi pomohl web http://www.havaj.info – mohu jen doporučit!

Petra

My se chystame na Havaj letos v cervenci az v srpnu, letime uz potreti, mame projete vsechny hlavni ostrovy, Oahu, Kauai, Big Island a Maui, muzeme doporucit treky (ruzne narocnosti) i plaze:-) My tedy jezdime se tremi malymi detmi, mame za sebou nekolik adrenalinovych zazitku, ale pokazde jsme naprosto spokojeni. Priroda je opravdu uchvatna. Nejvic jsme uneseni z Kauai a z Big Islandu z Volcano Parc, tam to mame prochozene asi nejvic. Na te aktivni sopce doporucuju stravit aspon dve noci, destny prales je tam jedinecny, nic takoveho na jinych havajskych ostrovech neni. U krateru jsme se byli podivat i v noci, kdy je videt ruda zare. Havaj ma take uzasnou nocni oblohu, hvezdy jsou krasne videt. Na Maui urcite nevynechejte Big Beach (Makena), my letos jedeme na Maui hlavne kvuli ni, jsou tam uzasne vlny:-) No a Kauai – ta ma nejlepsi treky, ve Waimea Canyon a na severu Kalalau Trail- dost narocny, s detmi jsme zvladli jen prvni dve mile a zpet, prece jen jednomu ditku byly necele dva roky, tak jsme nosili.. Preju krasny vylet, urcite si to uzijete a kdybyste meli nejake dotazy, tak radi zodpovime!

Petra

Ahoj Daso,Mirku. Mohla bych vas poprosit o podrobnejsi info ohledne vasi cesty? Libi se mi vas plan, ale jeste bych rada zjistila blizsi info ohledne cesty a financi E-mail: pr****@se****.cz Predem diky Petra (35:)

Honza

Ahoj, je ještě aktuální Váš inzerát? Pokud ano prosím o podrobnější informace. Dík Honza 46

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: