Kavkazské republiky

gruzie,armenie červenec,srpen 2014

pohora

Ahoj, rada bych vyrazila letos v lete /cervenec,srpen/ do Gruzie, nebo Armenie, nebo oboji :). Gruzii mam z poloviny procestovanou a rada bych se tam jeste jednou podivala. Pokud mate nekdo podobny plan,budu rada, pokud se pripojite.

Zkušenosti čtenářů

Tereza

Ahoj,prispevek je uz sice starsi,ale pokud jeste planujes Gruzii a nikoho s sebou nemas ,tak bych se rada pripojila. Mela jsem uz spolucestovatele,ale bohuzel mi to zrusil. Chtela bych jet na 10 dni – 3 tydny,mohu kdykoliv v srpnu nebo zari….Je mi 29 let,jsem z Prahy.

Olga
Tereza:

Ahoj Terko, já se chystám v srpnu do Gruzie na 3 týdny. Mám stejnou situaci se spolucestovatelem, mám už letenky. Je mi 23. Kdyžtak se ozvi na e-mail a probereme to.:)

Paja

Ahoj holky,
jela byste nektera do Gruzie kdykoli 7.7. – 17.8., tak ca na 3 nedele?
Predbezne jsem mluvila s holkou z Opu, ktera by tam i s dcerou jela – navstivit mj. tenhe projekt:
http://www.opu.cz/cz/article/344
ahoj paja
ps: krasne leto, krasne cesty !

Evička

Ahoj, ráda bych jela do Gruzie, ale rozpadla se mi nějak výletní skupinka…mám čas srpen-září, jela bych tak na 3týdny.Jsem v Praze, je mi 26..budu ráda, když se ozvete:-)

Elene
Evička:

My budeme s kamarádkou v Gruzii od 18 do 30.8. tak kdybyste někdo neměli společnost nebo chtěli doprovod na nějaký výlet, tak se klidně ozvěte.

Vláďa
Elene:

Ahoj. V té době bych rád lowcostově navštívil Gruzii a Arménii (spaní ve stanu apod..)

Giardino

Ahoj, už máš jistý termín cesty do Arménie a i spolucestovetele? Arménii mám v hledáčku už delší dobu a ted, po návratu z Oceánie, je vcelku dobrý čas tam zajet. Klidně bych se přidal. I jenom na tu Arménii. Budu rád, když se ozveš. Ahoj

pepa

Ahoj nechtěl by jet někdo lowcost na konci sprna (cca 13dnů podle letenek) do Arménie a Gruzie ? Letenka cca 5000 kč. Ideálně někdo se zkušenostma s cestováním alespoň po východní evropě nebo balkáně.
Návštěva klášterů + hory (Aragats, Garni, Geghard, Sevan, Jerevan, Echmiadzin …)
Je mi 25 jsem z Moravy. Napište email 🙂 díky !

Andrea

Ahoj, my budeme s přítelem cestovat po Arménii a Gruzii mezi 9.8.-19.8., přidal by se někdo? Rádi přivítáme kohokoli 🙂

Jirka
Andrea:

Ahoj Andreo, napiš mi do mailu kontakt prosím, my tam budem nejspíš od 5.8. Kdyžtak se ozvu..

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: