Dve holky hledaji spolucestovatele do Gruzie. Odjezd kolem 5.8., delka cesta cca. 2 tydny. Chceme do hor (Tuseti, Svaneti) a taky do David Gareji. Muzeme se samozrejme jeste domluvit. Hlavne hledame nekoho do tech hor (kvuli pronajmu dzipu, koni s pruvodcem a bezpeci), pak se muzeme treba rozdelit. Obe mluvime rusky, ja jsem v Gruzii uz dvakrat byla a mam tam i zname. Napiste mi mail, jestli mate zajem se pridat.
Ahoj,v dobe letnich mesicu mam dost volna a tato destinace me zajima. Rad cestuju sam stejne tak jako i s prijemnyma lidma, i kdyby to melo byt treba jen na cast cesty.Jsem nekonfliktni, samostatny a tak bych rad zkusil zjistit, jestli by nam spolecne cestovani mohlo sedet.Napis prosim na mail
to*******@se****.cz
. Diky.
Ahoj, kdyby byl zájem, chceme jet konec srpna na Elbrus cca na tyden a poté do Gruzie. Máme vlastní auto (Land Rover) a jedeme po zemi. Do Gruzie bychom měli dorazit cca 9. srpna (záleží na tom jak se podaří výstup). Kdybyste měli zájem se nějak připojit, tak se ozvěte na mail.
Ahoj,
svůj plán ještě nevím, ale na konci července mi a mnoha dalším končí help camp v Omalu … tzn. 20 Čechů v Tušetii a někteří z nich určitě budou něco podnikat. V diskuzi už se něco děje, mrkni sem: http://www.hedvabnastezka.cz/help-camp/gruzie
Dobry den preji.Chtela by si treba nejaka rodina z Gruzie,nejlepe treba nekde od more psat?Diky za odpoved.Kdysi jsem tam byl,je to nadherna zeme.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.