Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, jako už několikátý rok po sobě budu trávit léto v Gruzii, pokud byste se chtěli někdo přidat na výlet, strávit část cesty společně nebo jen třeba s něčím poradit nebo něco podporučit, klidně napište.
Zkušenosti čtenářů
cesta
Kdy se tam chystáš? Já od 3. července na měsíc
Pavlína
Chtěla bych jet do Gruzie, trávit dny a noci v přírodě, ale nemám, kdo by se mnou jel, můžu se k někomu přidat? Díky za odpověď.
Pavlína
Chtěla bych jet do Gruzie, trávit dny a noci v přírodě, ale nemám, kdo by se mnou jel, můžu se k někomu přidat? Díky za odpověď.
Milan
Ahoj jsme 3. kluci letíme do Gruzie a potřebovali by jsme poradit kam uschovat krabice od kol . Pradem děkuji za radu 🙂
Milan
Ahoj jsme 3. kluci letíme do Gruzie a potřebovali by jsme poradit kam uschovat krabice od kol . Predem děkuji za radu 🙂
Ahojte, mám dvě letenky Katowice-Kutaisi 21.8.-5.9. a zůstal jsem na cestu sám. Pokud by jste se někdo chtěli přidat, rád přenechám letenku za poplatek za změnu jména (cca 2500Kč).
Kdy se tam chystáš? Já od 3. července na měsíc
Ahoj jsme 3. kluci letíme do Gruzie a potřebovali by jsme poradit kam uschovat krabice od kol . Pradem děkuji za radu 🙂
Ahoj jsme 3. kluci letíme do Gruzie a potřebovali by jsme poradit kam uschovat krabice od kol . Predem děkuji za radu 🙂
Ahojte, mám dvě letenky Katowice-Kutaisi 21.8.-5.9. a zůstal jsem na cestu sám. Pokud by jste se někdo chtěli přidat, rád přenechám letenku za poplatek za změnu jména (cca 2500Kč).
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru