Spolucestování Evropa

Gruzie – konec dubna 2015

Erika

Někdo, koho by zajímala Gruzie? Mám v plánu klasicky projet města a mezitím dát i nějaký ten treking a klidně i stanování, bavilo by mě něco projet i na kolech jenom. LOT prodává zpáteční letenky okolo konce dubna, který vyjdou na 4 tisíce Praha – Tbilisi.
Já 21 let studující/pracující/výletící.))

Zkušenosti čtenářů

Laďa

Ahoj,mě je 30 a jsem pracující/výletící.Dnes jsem na ty letenky taky koukal.Jen jak to myslíš s tím kolem?Kolo bych bral hned,ale ty by si ho chtěla asi na místě vypůjčit?

Erika

Ahoj,
určitě vypůjčit. Poplatky za převoz jsou přece jenom docela vysoké.. a je to pro mě asi i pohodlnější si ho tam půjčit.)

Laďa
Erika:

Ahoj,no kdyžtak tady je můj mejl la********@se****.Jasně to by bylo lepší už tu letenku máš koupenou?

Michal

Ahoj, jak se na kole na hlavních tazích bojím v ČR tak v Gruzii bych si to vzhledem k tomu jak se tam jezdí nelajznul už vůbec 🙂 Jinak přeji hodně zdaru.

Jan

ahoj cestovatelé,pokud hledáte nové kamarády na cesty, podpořte prosím facebook.com/pojedsnama.cz , doufám, že to bude další pomocník, jak najít spolucestvatele 🙂 sdílejte mezi kamarády jedině tak bude fungovat. Šťastnou cestu všem, Honza

Jan

ahoj cestovatelé,pokud hledáte nové kamarády na cesty, podpořte prosím facebook.com/pojedsnama.cz , doufám, že to bude další pomocník, jak najít spolucestvatele 🙂 sdílejte mezi kamarády jedině tak bude fungovat. Šťastnou cestu všem, Honza

Jan

omlouvam se za zdvojeni, nemuzu prrijit an to jak to smazat :/

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: