Hledám spolucestující do Tbilisi (Gruzie), tak cca na 7-10 dní, téměř kdykoli červenec/srpen/září 2013; zpáteční letenka Praha-Tbilisi za 7.000 Kč včetně poplatků; vízum netřeba (do 90 dní stačí jen pas). Jsem z Ostravy (29), v té oblasti jsem nikdy nebyl, ale láká mě to. Turistika, kultura, příroda, spaní ve městě hotel, jinak stanování nebo u místních. Pokud by měl někdo zájem, bylo by již třeba koupit letenky. Piště
eu******@ce*****.cz
; předpokládám, že bychom vyjeli tak ve 2-4 lidech.
Tak dnes mi kamarád poradil ještě levnější variantu a sice cesta za nějaké cca 3.500 Kč celkem tam i zpět vč. poplatků, letecky; navíc i v květnu by se dalo 🙂 To už bude hezké počasí…
Ahoj Pavle
Pošleš tip na takhle úžasně levnou dopravu? Vydala bych se tam ráda letos v létě do hor, na ca měsíc…
on asi myslí letecké spojení od Wizz Air z Katovic do Kutaisi, nejlevnější zpáteční jsem viděl v přepočtu za 2900 Kč, bez zavazadel.
Ahoj, taky to letos zvažuju, o prázdninách mám volno – tak by to šlo. Našla jsem i cestu z Frýdku do Oděsy a pak lodí do Gruzie. Vychází to podobně cenově jako letenka – trvá to až čtyři dny – ale je to dobrodružnější :-))) Pro bližší informace…emailová adresa:
ma*****@gm***.com
Ahoj,
já bych se taky do Gruzie – letecky z Katowic chtěla v červenci podívat..snad ještě nebude moc horko.
resp. termínově se pokusím přizpůsobit pokud se najdou fajn 3-4 lidi, ideálně z MS Kraje, ať se můžeme předtím potkat.
Lucie
Ahoj, Lucko,
zatím jsme dva a chcem vyrazit Gruzie/Arménie též z Katowic a sháníme parťkáy. Jak to vypadá, máš už nějaké lidi, že bychom doplnili počet?
Ahoj, mel bych zajem v cervenci do Gruzie, hlavne hory. Idealne letecky z Katowic.
Kaja 29/Frydek-Mistek
Chystám se tam v červenci autem směrem z Vladikavkazu, cca na 2-3 dny s výletem do Abcházie a Náhorního Karabachu. V GEO se případně můžeme setkat, popovídat nebo někoho mohu kousek svézt.
A proč tam nejedete jednoduše z ruské strany Kavkazu? Přechod z Mineralnycho vod je otevřený.
Víza do Gruzie seženu za malý poplatek! I mapy, informace, ceny, rady… Nic moc to nestojí!
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.