Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, budeme tam 2 páry od 12.2.-24.2.2015. Bylo by dobré o sobě vědět
Ahoj, plánuji (možná i s kamarádkou), cestu do nějakých teplých končin v této době. V Indii a Goe jsem byla několikrát, mám procestovanou celou jižní Indii (Bombaj, Goa, Karnataka, Kerala, Tamil Nadu a další končiny – jsem novinářka, točili jsme tam film.dokument).
Takže pokud bys případně na cestě upotřebil i nějaké zkušenosti z cestování i praktického života v Asii, ozvi se, stejně se někam chystám. Takže můžeme spolu. Případně můžeme dát jako bonus i Srí Lanku na zpáteční cestě, kde jsem žila rok. Tedy budeš-li samozřejmě chtít. Napiš rovnou na můj email: zu********@gm***.com
ahoj, ja bych jel. kdy se muzeme sejit? marek, ostrava, 39
Ahoj, budeme tam 2 páry od 12.2.-24.2.2015. Bylo by dobré o sobě vědět
Ahoj, plánuji (možná i s kamarádkou), cestu do nějakých teplých končin v této době. V Indii a Goe jsem byla několikrát, mám procestovanou celou jižní Indii (Bombaj, Goa, Karnataka, Kerala, Tamil Nadu a další končiny – jsem novinářka, točili jsme tam film.dokument).
Takže pokud bys případně na cestě upotřebil i nějaké zkušenosti z cestování i praktického života v Asii, ozvi se, stejně se někam chystám. Takže můžeme spolu. Případně můžeme dát jako bonus i Srí Lanku na zpáteční cestě, kde jsem žila rok. Tedy budeš-li samozřejmě chtít. Napiš rovnou na můj email:
zu********@gm***.com