Írán, Pákistán, Afghánistán

Expedice Írán březen 2014

Silvestr

Vážené cestovatelky, vážení cestovatelé,

k příležitosti ukončení dalšího studijního bloku na Mezinárodním centru perských studií v Teheránu pořádám expedici po Íránu. Navštívíme například Teherán, Esfahán, Yazd, oslavíme Íránský nový rok, vylezeme na čtyřtisícovku (Kuh-e Palvar), projdeme se po poušti, mrknem do perského zálivu a dozvíme se například, proč je USA velký satan.. Jsme zatím 4 a v případě, že by vás cestování po této krásné zemi zaujalo, nadchlo a chtěli byste další informace, neváhejte mě kontaktovat na

si******@ex************.cz

nebo 702 560 361.

V ČR budu už jen pár týdnů, takže neváhejte a ozvěte se. Osobní schůzka nutná.

Khoda Hafez

Zkušenosti čtenářů

Silvestr

Poslední 2 volná místa 🙂 mrkněte kdyžtak na http://expediceonline.cz/iran/

Silvestr

Silvestr:

Proc je Amerika velky satan? Protoze je moda se vuci ni za vcech okolnosti vymezovat?

Karel

Amerika je velky satan ze stejného duvodu jako je velky satan Iran a desitky dalších státu, skupin a lidi. A přesně z toho důvodu, který jsi správně označil.

Macek

se mi to zda, nebo to opravdu zni ironicky 🙂

Jana

Podle slovníku to psal PaV, podvodník s íránskými vízy. Brezinovi nemůže přijít na jméno od té doby, co od něj tady na HS dostal výprask v jedné diskusi.

Karel

Mně přijde ten odkaz na tu cestovku normální jako na každou jinou.
Pokud bych o to měl zájem, tak se s dotyčnym sejdu a hned zjistim, jestli to myslí vážně.
Takže ty ironický reakce tady jsou na úrovni spamu.

Karel

Mně přijde ten odkaz na tu cestovku normální jako na každou jinou.
Pokud bych o to měl zájem, tak se s dotyčnym sejdu a hned zjistim, jestli to myslí vážně.
Takže ty ironický reakce tady jsou na úrovni spamu.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: