Spolucestování Amerika

Ekvádor v prosinci 2019

Zdeněk

Hledám spolucestovatele/spolucestovatelku na toulání po Ekvádoru s výstupem na Chimborazo (vrchol nejdál od středu Země), příp. Cotopaxi. Zkušenosti z vysokých hor i s nízkonákladovým cestováním 🙂 mám (6x Himálaj, 2x Andy). V zásobě mám i další lokality (Nový Zéland, Patagonie…), ale do Ekvádoru bych letos nejraději. Pište na

vh***@se****.cz

Zkušenosti čtenářů

Iv

Ahoj Zdeňku, měla bych zájem vycestovat do Kolumbie, Ekvádoru, popř. na Galapágy. Jsem cestovatelka v nízkonákladové režii už asi po 32 státech. I na několik kopců jsem vylezla, např. na Barú v Costa Rice bez aklimatizace a s problémy, nejvýše pak na 5.450 Cero Valecitas v Argentině a to již bez jakýchkoli problémů. Jsem starší dáma, pokud to nebude na překážku, velice ráda bych se přidala k plánované cestě, i kvůli snazšímu cestování, levnějším poplatkům za ubytování a taxi. Rozhodně se nechci touto cestou seznamovat s protějškem kvůli osobnímu vztahu. Zdali mi odpovíš, tak proísm na

Sr****@se****.cz

Děkuji a přeji hezký den a ještě hezší cesty. iv.

Emil

Ahoj,
rád bych se přidal. Jsem na tom Zdenku podobně jako ty. Hledáš ještě někoho nebo už inzerát neplati? Emil

Zdeněk

Ahoj Emile, pořád hledám. Napiš na e-mail uvedený v inzerátu. Zdeněk

Zdeněk

Ahoj Emile, pořád hledám. Napiš na e-mail uvedený v inzerátu. Zdeněk

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: