Hledám spolucestovatele/spolucestovatelku na toulání po Ekvádoru s výstupem na Chimborazo (vrchol nejdál od středu Země), příp. Cotopaxi. Zkušenosti z vysokých hor i s nízkonákladovým cestováním 🙂 mám (6x Himálaj, 2x Andy). V zásobě mám i další lokality (Nový Zéland, Patagonie…), ale do Ekvádoru bych letos nejraději. Pište na
vh***@se****.cz
Ahoj Zdeňku, měla bych zájem vycestovat do Kolumbie, Ekvádoru, popř. na Galapágy. Jsem cestovatelka v nízkonákladové režii už asi po 32 státech. I na několik kopců jsem vylezla, např. na Barú v Costa Rice bez aklimatizace a s problémy, nejvýše pak na 5.450 Cero Valecitas v Argentině a to již bez jakýchkoli problémů. Jsem starší dáma, pokud to nebude na překážku, velice ráda bych se přidala k plánované cestě, i kvůli snazšímu cestování, levnějším poplatkům za ubytování a taxi. Rozhodně se nechci touto cestou seznamovat s protějškem kvůli osobnímu vztahu. Zdali mi odpovíš, tak proísm na
Sr****@se****.cz
Děkuji a přeji hezký den a ještě hezší cesty. iv.
Ahoj,
rád bych se přidal. Jsem na tom Zdenku podobně jako ty. Hledáš ještě někoho nebo už inzerát neplati? Emil
Ahoj Emile, pořád hledám. Napiš na e-mail uvedený v inzerátu. Zdeněk
Ahoj Emile, pořád hledám. Napiš na e-mail uvedený v inzerátu. Zdeněk
Tip měsíce: Mauricius
Mauricius … tak trochu jiná pracovní cesta
Jak prožít na Mauriciu několik měsíců života?
Nejlepší tipy co vidět a zažít na sopečném ostrově Mauricius
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Do Španělska za historií, vínem a dobrým jídlem
Švýcarsko s dětmi. Trek po loukách a chatách nad údolím Nendaz
ROZHOVOR: Radek Jaroš – Izolované hory světa jako cestovatelský cíl
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru