Má už někdo schválené e-vízum do Uzbekistánu? Na https://e-visa.gov.uz/application svítí pořád beta verze a nechce mi to schválit fotku – „Photo is not comply with ICAO standards“. Fotku jsem používala i na jiná e-viza a bez problémů tak nevím, jestli se mám jít přefotit a nebo ještě počkat, jestli to není chyba u Uzbeků(e-viza spustili po 15.7.2018).
Tak snad OK, upravila jsem trochu fotku a vzalo mi to 🙂 Trochu jsem jí přiblížila ve správném formátu 🙂
ahoj iveta,tiez riesime e viza do uzbekistanu….prosim kedy ti ich poslali na mail, po tom co si vyplnila formular? prisiel nam akurat mail s cislom,ze link bude aktivny za 12 hodin a stale nic nam neprislo…. a za viza si platila hned? alebo ked ti ich potvrdili??? dakujem velmi za odpove.
Take na tom zrovna pracuju, byl s tim problem na hranicich? A zrejme takto jde jen singl entry, ne multiple? Diky a stastnou cestu
dejte prosím vědět, jestli byl s e-vizy problém na hranicích. Plánujeme příští rok Uzbekistán, tak bych chtěla vědět jak to probíhalo, stalo se Vám někomu, že Vám e-vízum zamítli?
Vízum do Uzbekistánu bylo od února 2019 zrušeno, takže vízum již není aktuální.
Tip měsíce: Mexiko
Olinalá: poklad na konci světa
Playa del Carmen
Kolonizační města a zběsilá pravidla mexického silničního provozu
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Podél řeky Tajo okolo Toleda – města tří kultur
ROZHOVOR: S odvahou za dobrodružstvím
Vodopády kam se podíváš…
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru