Ahoj/hezký den, V dubnu 2015 (po 11.4.2015) bych ráda vyjela na 1-3 týdny do jedné ze zemí jako např. Kuba, Maroko, Peru, Myanmar, Nepál, Azorské ostrovy, Portugalsko nebo i do jiné země. Mí přátelé bohužel nemají v té době čas. Na cestách mě zajímají zejména kulturní památky a ráda pozoruji/poznávám i život –domorodých- lidí na vsi/ve městě, do toho občasné výlety za krásami přírody (např. vyhlídky, vodopády, národní parky, prales…) Mluvím několika evropskými jazyky, cestovatelské zkušenosti mám
bohaté. Důležitá je pro mě i cena letenky (cestuji nízkonákladově = obvykle místní doprava a strava, výjimečně s CK).
Neměl/a bys v dubnu také čas a podobné představy o cestování?
Jana
Ahoj v dubnu čas mám.Je mi 55
Dobrý večer,a autem s obytnou úpravou po Řecku?Jsem šededesátník.
ja********@se****.cz
Kolem 10týho Dubna na 3 týdny do Číny shanghai guilin a okolí xi an peking . 74 ročník , ženatej.
Duben je idealni pro návštěvu nejake země. Ten Myanmar zní dost lákavě, ale i ty ostatní místa by staly za návštěvu. Mame stejnou představu o idealni dovolene, ja bych do toho šel:-) Tom
Ahojda,
v termínu cca 20.4.-10.5. se chystáme (na tři týdny) do Nepálu. Hlavním cílem bude patrně výstup na cca 6.500 m. vysoký Mera Peak. S tím je také spojený trek, který by měl zbaštit většinu času.
Pokud by Tě to zajímalo, ozvi se mi na mail.
Honza
ahoj chtěl bych se o tehle výpravě dozvědět víc.Mohla Bys mi o tom říct víc i osobně?Mě je 30,měl bych zájem jet ale rád bych věděl co nejvíc info.předem dík za info Honza
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Berlín si připomene 35 let od pádu Zdi
Obřízka a kříž – kultura a náboženství keňských Samburů
Monika Benešová: Sama až na Mount Everest
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.