Spolucestování kamkoliv

Dovolená červenec-srpen 2017

Zuzana

Ahoj lidi, ráda bych někam tohle léto vyrazila. Resp. ráda cestuju, ale nemám s kým a samotnou mě to nebaví. Ale nehci cestovat low-cost, chci už nějaké zázemí – např. vyhovující koupelnu 🙂 Nechce někdo na 1- neob 2-týdení výlet do severní Evropy (Norsko, Švédsko nebo Finsko), na Island, případně někam jinam po Evropě? (Praha, 33)

Zkušenosti čtenářů

Cyril

Ahoj Zuzi,
take rad cestuji a nemam s kym. Mohli bychom se sejit na caj/kavu/skenku a probrat pripadny itinerar.

Zuzana
Cyril:

Ahoj Cyrile,
a ty bys na Island či do severní Evropy jel? Probrat případný výlet nad sklenou vína by šlo. Písni na:

pr***@ce*****.cz

.

Cyril
Zuzana:

Ahoj Zuzko,
email jsem poslal minulý týden. Asi někam zapadl ? 🙁
C

Ahoj Zuzko.
Co takhle raději začátkem listopadu na Bali?  ( Alena 34, Honza 36, Libor 36 )

Libor

Zuzana

Libor: Zatím se držím při zemi 🙂 Na Bali bych se taky ráda podívala, ale je to daleko. Kdybychom si nesedli, tak bude těžký „utéct“ 😉 Před výletem mimo Evropu bych chtěla mít s tím/těmi, s kým pojedu nějakou zkušenost. Proto nejdřív Evropa.

Libor
Zuzana:

Zuzko, jsi jistě rozumné děvče. Ale mohu Tě ujistit, že Alča nás také před cestou do Mexika neznala, viděli se před cestou pouze jednou a natolik jsme si sedli, že teď už se jí asi jen tak nezbavíme  🙂

Stanislav

Nejprve ahoj.
V Norsku jsem byl v létě r. 2015 s CK za turistikou. Je to krásná země a rád bych se tam znovu vrátil, protože za 14 dnů se dá stíhnot jen nepatrný zlomek toho co nabízí. Dovezl jsem si pár užitečných poznatků a materiálů ( např. seznam campingů). Přiznám se , že jsem nečekal jak je připraveno na turistický ruch. Pohyboval jsem se v jihozápadní části Norska, parky Rondane, Dovrefjel, Jotunheimen, Reinheimen. Bohužel cestování s CK je vždy kompromis a také podstatně vyšší cena . Ideální by byla malá parta stejně  smýšlejících lidí, ale ta se (jak je výše uvedeno) nedá utvořit přes internet. Takovou partu v současné době nemám, další problém je můj věk (56) – nevím jestli bych ,,zapadl“ Co se týká mých dalších srdečních záležitostí, táhne mně to také na Island a na opačné straně je to Nový Zéland….

ohiyesa
Stanislav:

Ahoj, napiš mi prosím na

oh*****@em***.cz

Hanka

Ahoj Stando,
to je škoda, že jsem nenašla tvůj příspěvek o něco dříve. Je mi přesně tolik co tobě a odpadla nám posádka jednoho auta do Norska bez CK a museli jsme zrušit objednaný srub pro 8-10 lidí. V takovém počtu vycházel týden na asi 1 800,- na osobu s kuchyňkou a 4 pokoji. Je fakt docela těžké sehnat parťáky +- 50let. Máme přes HS vytvořenou partu na výlety po ČR. Teď na jaře bychom se měli sejít potřetí. Nechceš se přidat? Zatím alespoň po ČR?
Hanka(55), UL   

ha*********@at***.cz

Soňa

Ahoj Hanko,
zaujala mě Tvá poznámka o skupině lidí v „nejlepším věku“ na výlety po ČR. Je nám s manželem 50 – 55 let a potvrzuji, že sehnat parťáka jednotlivce nebo dokonce partu, je horší než hledat pověstnou jehlu….Bylo by možné se k Vám přidat? (Líná huba, holé neštěstí…tak se ptám ;-))
Díky za odpověď.

Hanka
Soňa:

No, Soňo, přidat se můžeš, od toho je tam uvedena moje adresa, ale ty jsi neuvedla žádný kontakt :-(, tak jak Ti mám napsat?????

Hanka
Soňa:

Soňo, turisticko-fotograficko-relaxační víkend se koná 1.prodloužený květnový víkend na Šumavě v oblasti Železné Rudy. Toulky českou přírodou, večer povídání o cestování a veselé historky z cest.

Soňa
Hanka:

Ahoj Hanko,
promiň, na email jsem zapomněla ;-). Bohužel na 1.týden v květnu máme program – sjiždění Divoké Orlice. Ae rádi se přidáme jindy, pokud nám můžeš dát vědět.
Kontakt:

so**@no***********.cz

Díky a krásně si to užijte.
Soňa

Karolina

ahoj, jsme 2 holky (23let), hledáme někoho, kdo by s námi jel někam na dovolenou k moři zhruba v červenci, podmínky žádné, jde jen o to, ať nejedem samy a není nuda..

Roman

Ahoj Karolíno,
ozvi se případně na e-mail  

no********@se***.cz

,mohli bychom se třeba domluvit ohledně dovči …..))

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: