Ahoj lidi, ráda bych někam tohle léto vyrazila. Resp. ráda cestuju, ale nemám s kým a samotnou mě to nebaví. Ale nehci cestovat low-cost, chci už nějaké zázemí – např. vyhovující koupelnu 🙂 Nechce někdo na 1- neob 2-týdení výlet do severní Evropy (Norsko, Švédsko nebo Finsko), na Island, případně někam jinam po Evropě? (Praha, 33)
Ahoj Zuzi,
take rad cestuji a nemam s kym. Mohli bychom se sejit na caj/kavu/skenku a probrat pripadny itinerar.
Ahoj Cyrile,
a ty bys na Island či do severní Evropy jel? Probrat případný výlet nad sklenou vína by šlo. Písni na:
pr***@ce*****.cz
.
Ahoj Zuzko,
email jsem poslal minulý týden. Asi někam zapadl ? 🙁
C
Ahoj Zuzko.
Co takhle raději začátkem listopadu na Bali? ( Alena 34, Honza 36, Libor 36 )
Libor
Libor: Zatím se držím při zemi 🙂 Na Bali bych se taky ráda podívala, ale je to daleko. Kdybychom si nesedli, tak bude těžký „utéct“ 😉 Před výletem mimo Evropu bych chtěla mít s tím/těmi, s kým pojedu nějakou zkušenost. Proto nejdřív Evropa.
Zuzko, jsi jistě rozumné děvče. Ale mohu Tě ujistit, že Alča nás také před cestou do Mexika neznala, viděli se před cestou pouze jednou a natolik jsme si sedli, že teď už se jí asi jen tak nezbavíme 🙂
Nejprve ahoj.
V Norsku jsem byl v létě r. 2015 s CK za turistikou. Je to krásná země a rád bych se tam znovu vrátil, protože za 14 dnů se dá stíhnot jen nepatrný zlomek toho co nabízí. Dovezl jsem si pár užitečných poznatků a materiálů ( např. seznam campingů). Přiznám se , že jsem nečekal jak je připraveno na turistický ruch. Pohyboval jsem se v jihozápadní části Norska, parky Rondane, Dovrefjel, Jotunheimen, Reinheimen. Bohužel cestování s CK je vždy kompromis a také podstatně vyšší cena . Ideální by byla malá parta stejně smýšlejících lidí, ale ta se (jak je výše uvedeno) nedá utvořit přes internet. Takovou partu v současné době nemám, další problém je můj věk (56) – nevím jestli bych ,,zapadl“ Co se týká mých dalších srdečních záležitostí, táhne mně to také na Island a na opačné straně je to Nový Zéland….
Ahoj, napiš mi prosím na
oh*****@em***.cz
Ahoj Stando,
to je škoda, že jsem nenašla tvůj příspěvek o něco dříve. Je mi přesně tolik co tobě a odpadla nám posádka jednoho auta do Norska bez CK a museli jsme zrušit objednaný srub pro 8-10 lidí. V takovém počtu vycházel týden na asi 1 800,- na osobu s kuchyňkou a 4 pokoji. Je fakt docela těžké sehnat parťáky +- 50let. Máme přes HS vytvořenou partu na výlety po ČR. Teď na jaře bychom se měli sejít potřetí. Nechceš se přidat? Zatím alespoň po ČR?
Hanka(55), UL
ha*********@at***.cz
Ahoj Hanko,
zaujala mě Tvá poznámka o skupině lidí v „nejlepším věku“ na výlety po ČR. Je nám s manželem 50 – 55 let a potvrzuji, že sehnat parťáka jednotlivce nebo dokonce partu, je horší než hledat pověstnou jehlu….Bylo by možné se k Vám přidat? (Líná huba, holé neštěstí…tak se ptám ;-))
Díky za odpověď.
No, Soňo, přidat se můžeš, od toho je tam uvedena moje adresa, ale ty jsi neuvedla žádný kontakt :-(, tak jak Ti mám napsat?????
Soňo, turisticko-fotograficko-relaxační víkend se koná 1.prodloužený květnový víkend na Šumavě v oblasti Železné Rudy. Toulky českou přírodou, večer povídání o cestování a veselé historky z cest.
Ahoj Hanko,
promiň, na email jsem zapomněla ;-). Bohužel na 1.týden v květnu máme program – sjiždění Divoké Orlice. Ae rádi se přidáme jindy, pokud nám můžeš dát vědět.
Kontakt:
so**@no***********.cz
Díky a krásně si to užijte.
Soňa
ahoj, jsme 2 holky (23let), hledáme někoho, kdo by s námi jel někam na dovolenou k moři zhruba v červenci, podmínky žádné, jde jen o to, ať nejedem samy a není nuda..
Ahoj Karolíno,
ozvi se případně na e-mail
no********@se***.cz
,mohli bychom se třeba domluvit ohledně dovči …..))
Tip měsíce: Mauricius
Mauricius … tak trochu jiná pracovní cesta
Jak prožít na Mauriciu několik měsíců života?
Nejlepší tipy co vidět a zažít na sopečném ostrově Mauricius
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Do Španělska za historií, vínem a dobrým jídlem
Švýcarsko s dětmi. Trek po loukách a chatách nad údolím Nendaz
ROZHOVOR: Radek Jaroš – Izolované hory světa jako cestovatelský cíl
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru