Čau všem 🙂
na konci června-začátku července bych ráda vyrazila přes Transibiřskou magistrálu do Ullabaatar a v Mongolsku pak strávila následující dva měsíce.
Ráda bych tu našla někoho, kdo by ve stejném termínu vyrážel stejným směrem. V Mongolsku bych se už o sebe postarala sama, ale na cestu bych ráda vyrazila s někým. Nebo alespoň na část cesty, to je také příjemná varianta. S tím, že časově nejsem na ničem vázaná, tak je možnost se na magistrále zastavit kde se nám jen bude chtít))
Zatím žádné konkrétnější plány nemám, musím nejdřív poschánět víc info.
A teď už jen doufám, že se někdo najde))
Tereza
ahoj o tuto cestu mam zaujem som matej mam 22 rokov.siel by som az do hl.mesta mongolska a tiez niesom viazany nijak,, ale rad by som tam nebol sam radsej by som bol keby cestujeme aj tam spolu alebo tury hoc co,, nerad som samodp na mail
da*******@az**.skak
ches daj mi cislo zavolam kecneme
Ahoj Teri, pracuji v Sainshandu na jihovýchodě Mongolska, tak jestli budeš mít čas, tak se určitě zastav, rád Tě uvidím.
Ráda se ozvu:)Vždycky to potěší vidět někoho z Čech
Ahoj Terezo, rád bych se tohle léto podíval taky do Mongolska. Ještě teda navím jak s dopravou,….vlak je na mě asi trošku dlouhý vzhledem k tomu, že chodím do práce. Pokud by se objevili nějaké levnější letenky tak bych preferoval určitě letět, nebo případně do Pekingu a odtud vlakem. Nevím jestli už chceš cestovat potom po Mongolsku výhradně sama – jak jsi naznačila…kdyby ne, tak se ozvi. A tu cestu vlakem taky úplně nezavrhuji…pokud bych mohl v práci dostat neplac. volno na delší dobu tak by mi to bylo celkem jedno. Zatím Vojtěch
Ahoj Vojtěchu,
Mongolsko jsem zatím moc neplánovala, ale určitě budu ráda, alespoň za nějaké společné výlety, i přesto, co jsem psala, protože stále žádné konkrétnější plány nemám.
Ozval se mi Matěj a budem plánovat cestu tam a nevim, nakolik se on chce zdržet v Mongolsku. Tak by jsem kdyžtak byli tři:)
A na jak dlouho to v tom Mongolsku vidíš?
Máš už nějaké konkrétnější plány?
Ahoj Terezo, konkrétnější plány moc nemám. Jediné co vím, tak že bych tam chtěl být cca měsíc. Pokud bych jel tím vlakem tak asi déle, protože jedna cesta by zabrala 4-7 dní co jsem tak vyčetl. A klidně bych se zastavil někde pocestě taky. Kamarádky máma tráví v Mongolsku poměrně hodně času, takže info a věci které stojí za to vidět bychom se od ní určitě dozvěděli. Nejste s Matějem náhodou z Prahy? Páč já jo, tak že bychom se třeba sešli. Jinak můj mail:
vo**********@gm***.com
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.