Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, hledám spolucestovatele na cestu po Kubě, Mexiku tak na 4-5 týdnů v termínu červenec/srpen 2010. Pokud máte zájem, ozvěte se na mail. Díky.
Petra
Zkušenosti čtenářů
mira
Čus,chci jet listopadu,nebo lednu 2011 do Mexika,přibližně na měsíc.Nemám jěště přesný plán cesty,to bychom se domluvili.Hledám spolucestovatele,nejlíp zkušené.Hlavně žádný nerváčky a cvoky.Můžete mi psát na mi*************@ce*****.cz
Čus,chci jet listopadu,nebo lednu 2011 do Mexika,přibližně na měsíc.Nemám jěště přesný plán cesty,to bychom se domluvili.Hledám spolucestovatele,nejlíp zkušené.Hlavně žádný nerváčky a cvoky.Můžete mi psát na mi*************@ce*****.cz