Spolucestování kamkoliv

ČR, 14 dní, vlak, 1190 Kč

prasopes

ahoj, našel jsem na netu letní akci ČD, jmenuje se to „Jízdenka na léto 2013“, stojí to 990 – 1190 Kč a trvá to 14 dní… Tak mě napadlo, že by někteří flákající se (rozuměj nepracující) cestovatelé mohli obětovat 14 dní svého drahocenného času a vyrazit po Česku na výlet…
Hory,nížiny, města, vesnice, cokoliv…
Spát by se mohlo třeba pod stanem, pod celtou, v nejlevnější možné ubytovně nebo ve vlaku… Je to zatím ve fázi nápadu, nebudu to dál rozvíjet, pokud se nikdo neozve…

http://www.cd.cz/vnitrostatni-cestovani/jizdenka/jizdne-a-slevy/-17013/?wt_mc=banner.jizdenka_na_leto_2013.www_cd_cz_self.karty_471x213&utm_source=www.cd.cz_self&utm_medium=banner&utm_content=karty_471x213&utm_campaign=jizdenka_na_leto_2013&utm_hash=585

Zkušenosti čtenářů

Petr

Ahoj, tahle jízdenka mi přijde hodně zajímavá. Uvažoval jsem, že bych se takhle vydal sám, ale zas by to asi nebylo ono. Napadá mě udělat si takovou okružní jízdu po Čechách, spát ve stanu, popř. pod širákem. Bohužel mohu až v srpnu. Třeba se dohodneme 🙂

Barbora

Jdu do toho! Můj mail:

Ba******@se****.cz

,prosím napiš mi bližší info:) Barča.

Dano

Zdar napiš mi na email víc info

wf*******@gm***.com

Markéta

Ahoj, taky se hlásím! 🙂 Akce „projedeme Čechy a budeme spát kde se dá“ mě láká už dlouho, ale nějak jsou všichni okolo na to moc pohodlní, nanejvýš tak ležet někde u vody a hotel:P Takže se moc ráda přidám, e mail

fa******@se****.cz

Petr

Ahooooj, tahle akce zni skvele, rad se pridam. Mail:

st*****@se****.cz

Mejte se fajn 🙂 Petr 25 let

beitricha

Napiš prosím více na

be*******@se****.cz

Student, 20 let

Karolína

Zdravim. Taktéž se hlásim:)Vyborný nápad.A také prosím o více info.Díky.

ka*****************@ce*****.cz

jn

Ahoj, tez se hlasim 🙂 Zni to super, všichni z mého okolí se do podobných akcí moc nehrnou. Budu ráda když se ozveš. Jitka 20

ju******@ce*****.cz

Tereza

Skvely napad 🙂 Vzdy som nieco take chcela vyskusat…Mozem poprosit viac info na mail? Uvazujem o pripojeni sa. Mam 20, som studentka, Slovenka. Dakujem 🙂

te************@gm***.com

Anička

Mně se ten nápad také moc zamlouvá, ale jak to tak vypadá, měly by nám České dráhy připravit speciální vagón:-D!

Anička, 22 let

Petr

díky za info jsem pro každou špatnost chci jet taky

sk******@se****.cz

Petr 25let

Martin
Petr:

Ahoj,

pokud je to možné, taktéž se rád přidám:) Padla mi dovolená u moře a rád bych nějakou aktivní dovolenou v česku alespoň:) pokud je to ještě možné. tak pište na mail martin.vartak¦seznam.cz

suzanietta

Ráda bych se také přidala! 🙂 Prosím o info na

su********@se****.cz

Tady to vyzera na cely vagon 🙂
Ak sa nieco deje vo veci, tak by som sa tiez rad pridal. 28 rokov, pripadne info na

ma****@kl****.sk

. Dakujem!

Anna

Ahoj,

zní to skvěle, tak pokud jste ještě nevyrazili, ráda bych se přidala :-).

Anna 24let

Anna

Ahoj,

zní to skvěle, tak pokud jste ještě nevyrazili, ráda bych se přidala :-).

Anna 24let

Ondra

Ahojte …jel bych také moc rád
Kdyžtak mi napište na můj mail.

o.********@se****.cz

Petr

Ahoj! Moc rád bych vyrazil. Kdyžtak pište na

ko******@gm***.com

a něco vymyslíme.

Fialovy.Puntik

Ahoj,

Zbylo někomu ještě 14 dní volna? Moje představa Beskydy, Pálava, Šumava, ale třeba vymyslíme něco lepšího:-) Přidáš se?

Já 26, Krkonoše
maruskamil(a)centrum.cz

Fialovy.Puntik

Ahoj,

Zbylo někomu ještě 14 dní volna? Moje představa Beskydy, Pálava, Šumava, ale třeba vymyslíme něco lepšího:-) Přidáš se?

Já 26, Krkonoše
maruskamil(a)centrum.cz

Mirek

cus..
ja bych cas i chut mel..
ale az po 20.8..do te doby jsem na Fatre..

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: