Hledám spolucestovatele (-ku?) na cestu do Číny. Tak na 3-5 týdnů, ideálně stihnout to před červencovými dešti. Peking, Shanghai, Xi-an, Chengdu a příroda kolem. Spaní po hostelech, přesuny nočními vlaky či letadly. Jedu za starou architekturou, krajinou a místní kulturou – zájem o fotografování nutný. Info o mně viz http://www.mihalicek.net
Jela bych hned, super plan a Cina me taky zajima!Profi fotografka sice nejsem, ale fotim rada a na cestach hodne. Urcite dej vedet, pokud uz jsi nekoho nesehnal!
Ahoj, byl jsem v Číně tohle léto, nejdůležitější rada – měj s sebou někoho, kdo umí čínsky!
Eva: napiš mi mail, hodíme o tom řeč 🙂
Zdeněk: čínština nebude, nikoho neznám. Tohle holt budeme muset skousnout, i za cenu vyšších výdajů…
M., napis na mail:
ma******@ce*****.cz
a prosim cesky, cinsky zatim neumim. Eva
Tak parťáka na cestu jsem asi našel (díky tomuto serveru!), takže pokud vše půjde dobře, nikoho již dále hledat nebudu. Ale pokud byste se chtěli podělit o tipy, nápady a zkušenosti, budu jen rád když mi napíšete 🙂
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Eva Schrollová: Sama 3000 km po Te Araroa a ještě dál
Co jíst pro celodenní energii? Potraviny, které vás udrží plné síly i na dlouhé túře
Berlín si připomene 35 let od pádu Zdi
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.